Уважно перечитавши всі звіти я прикинув що їхати треба мінімум на 3 дні, а бажано на 4
Маршрут
Виїзд з Києва в четвер ввечері
Пятниця : Одеса-Затока (електричка), Одеса-Курортне-Лебедівка велосипедом. Ніч біля Лебедівки. Переважно по косам,трохи асфальту
Субота : Лебедівка- дамба Сасик-Чорне Море. Повністю по косам
Неділя для тих хто на 3 дні : дамба Сасик-Чорне Море - Приморске-Вилкове. Далі автобусом в Одесу і нічним поїздом на Київ. Асфальт\бетонка весь день
Неділя для тих хто на 4 дні : дамба Сасик-Чорне Море - Лиман-Приморське-м.Камчатський Рожок - Жовтий Яр - Тузли асфальт\грунтовки 50 на 50
Понеділок для тих хто на 4 дні : Тузли - Білгород-Дністровський. Далі електричка в Одесу і нічний поїзд на Київ
У випадку дуже холодної або дуже теплої погоди маршрут буде змінено на піший з скороченним кілометражем! Остаточне рішення будемо приймати перед виїздом з Києва. З квитками взимку проблем думаю не буде
Дати
Або 11-13(14) січня або 18-20 (21) січня. Будемо вибирати які будуть більш зручні потенційним учасникам і краще в плані погоди. Остаточно вирішемо десь перед Новим Роком.
Снаряга
Треба буде нормальний перевірений вел і відповідна снаряга для зимових поїздок. Я наприклад собі спеціально під це ПВД буду докупати те що завжди важав гнусним непотрібом для матрасників і немужиків - термобілизну.
Підготовка
Треба буде провести декілька тренувальних одноденних покатушок. Першу планую 15 грудня, потім буде на Різдво.Також напевно я буду брати вел в Міжрічинський.
ПВД відбудеться при наявності мінімум 3 людей,включаючи мене!