Суть гри така
Є картки з питаннями на різні тематики (наприклад історія,культура,географія,різне). Гравець кидає два кубіка і відповідно до випавших цифр може вибрати категорію. У випадку вірної відповіді він закреслює відповідну графу на картці гравця. Виграє той хто першим закреслить потрібну фігуру.
Питання для гри підготуємо я і мій друг Вова. Стосуватись вони будуть України та Близького Сходу. Базову інформацію по Близькому Сходу можна буде отримати в пятницю під час зустрічі або в Вікіпедії

В правила можливо додамо фічі на кшалт "дзвінок Вано" чи "допомога Гугла".
Повинно бути цікаво і пізнавально, я наприклад дізнався багато нового про Україну під час цієї гри

Ведучим буду я. Т.як грати при кількості гравців більше 6 не цікаво то у випадку наявності більшої кількості рил треба ділитись на команди. Але до 10-12 людей ще буде нормально,більше вже буде зовсім незручно.
Збиратися пропоную у вівторок 01.02.2011 в районі 19.30.
Ідеальний варіант хата, але покатить і тихий бюджетний гендель який працює мінімум до 23.
Запрошуються всі бажаючі. Шукаються бажаючи запропонувати хату. Вітається допомога у підготовці питань чи якісь пропозиції.