Виїзд в пятницю 24 березня ввечері, повернемось в неділю 26 березня ввечері.

Запрошуються всі хто сильний духом
 Бо на окремих ділянках байди звісно будемо нести))

Якщо норм пройдемо то сплавимось і Тетеревом

Куди ж без тебе на таку річку))Omelchuk Oksana2 писав:Якщо раптом мужиків не знайдеться то я +1))
 max.lukashow@gmail.com т. 096 556 30 69
 max.lukashow@gmail.com т. 096 556 30 69Мужики, там трошки все змінилось, зайдіть на ФБ, або тут маякніть, чи ви таки будете їхатиЛукашов Максим писав:Написав на ФБ

Сама ж річка шикарна, в кращих традиціях усіх полісських річок. Більш того, скоріш за все її можливо пройти швидко, як помітив Макс, але за тої умови, що буде більша кількість плавзасобів, відповідно вага нашого грузу буде більш рівномірно розподілятися по байдам, і відповідно вже при таких розкладах можна швидше йти\обноситись\проводитись і т.д.., це, я думаю, врахують наступні покоління які захочуть пройти цю річку
 Сама ж річка шикарна, в кращих традиціях усіх полісських річок. Більш того, скоріш за все її можливо пройти швидко, як помітив Макс, але за тої умови, що буде більша кількість плавзасобів, відповідно вага нашого грузу буде більш рівномірно розподілятися по байдам, і відповідно вже при таких розкладах можна швидше йти\обноситись\проводитись і т.д.., це, я думаю, врахують наступні покоління які захочуть пройти цю річку