24-25 березня, р. Рось, пороги
-
- Єсаул
Re: 24-25 березня, р. Рось, пороги
Вніс правки.
Чекаю до вечора, тоді розкладка погоджується остаточно.
Чекаю до вечора, тоді розкладка погоджується остаточно.
- AngelA
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Може ну їх, ті яйця..(я не вередую, просто пропоную)) тягнути сковорідку лише заради однієї яєчні..ммм..чи варто..ну можна варені
обома руками ЗА!!! Ухх..тож так кльово після баньки в річку!! Тому бані БУТИ!!)Ємець Роман писав:Також є момент з банькою - хто має бажання паритись, і хто має бажання її хоботити крім Роми?
…і щастя це — хвилини півтори.
Склепивши очі, тихо повтори:
околиця… напівзабуті лиця…
овече хутро… сині хутори…
багаття… бринза… сутінки… суниця…
Ти вернешся. Воно тобі насниться.
Форель… зело… криниця… Повтори.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Це значить шо Єсаул буде тягнути з турклубу плівку та банер)AngelA писав:Може ну їх, ті яйця..(я не вередую, просто пропоную)) тягнути сковорідку лише заради однієї яєчні..ммм..чи варто..ну можна вареніобома руками ЗА!!! Ухх..тож так кльово після баньки в річку!! Тому бані БУТИ!!)Ємець Роман писав:Також є момент з банькою - хто має бажання паритись, і хто має бажання її хоботити крім Роми?
-
- Єсаул
По закупці:
Марина:
ковбаса с/к – 300 г
паштет – 1 банка (250 г)
сир "російський" – 600 г (2 шматки по 300г)
шоколад чорний – 1 плитка (100 г)
сало - 500 г
батон - 1 штука (500 г)
Ангеліна:
згущене молоко - 1000 мг (2 упаковки по 500 мг)
вермішель рожки – 400 (якщо буде на розвес, або найбільш наближена до 400г упаковка)
печиво “Марія ” - 300г
цукерки льодяникові, напр. "Барбарис" - 0,5 кг
цукерки жилейні якісь - 0,5 кг
шоколад чорний - 1 плитка (100г)
Сергій:
окорочок копчений - 6 шт
сир “російський”- 500 г (два шматки по 250г)
батон - 3 штуки (по 500г)
ковбаса с/к - 500 г
Вова:
гречка - 500 г
сосиски - 10 шт (попередньо зварені і за необхідності заморожені)
Я:
яйця сирі - 10 шт
яйце варене - 5 шт
тушонка - 500 г (бажано нормальна)
Також, прохання до всіх вищезазначених осіб підтвердити ознайомлення зі списком.
У разі виникнення питань телефонуйте мені: 050 - триста тридцять чотири - 6 п'ять - сімдесят вісім
Марина:
ковбаса с/к – 300 г
паштет – 1 банка (250 г)
сир "російський" – 600 г (2 шматки по 300г)
шоколад чорний – 1 плитка (100 г)
сало - 500 г
батон - 1 штука (500 г)
Ангеліна:
згущене молоко - 1000 мг (2 упаковки по 500 мг)
вермішель рожки – 400 (якщо буде на розвес, або найбільш наближена до 400г упаковка)
печиво “Марія ” - 300г
цукерки льодяникові, напр. "Барбарис" - 0,5 кг
цукерки жилейні якісь - 0,5 кг
шоколад чорний - 1 плитка (100г)
Сергій:
окорочок копчений - 6 шт
сир “російський”- 500 г (два шматки по 250г)
батон - 3 штуки (по 500г)
ковбаса с/к - 500 г
Вова:
гречка - 500 г
сосиски - 10 шт (попередньо зварені і за необхідності заморожені)
Я:
яйця сирі - 10 шт
яйце варене - 5 шт
тушонка - 500 г (бажано нормальна)
Також, прохання до всіх вищезазначених осіб підтвердити ознайомлення зі списком.
У разі виникнення питань телефонуйте мені: 050 - триста тридцять чотири - 6 п'ять - сімдесят вісім
Ознайомився. Ти ж поставив Марині хавку лише на недільні перекуси?
Також нагадую, алко-розкладки не буде! Алкоголь на суботній вечір та дорогу в Київ беріть з собою. Нажрані тіла на воду допускатись не будуть =)
Інфа по виїзду - пробити броню на місця в маршрутці не вдалось, тому забивати місця будемо в порядку живої чергию Для цього збираємось на ст.м. Видубичі в 6-50, я приїду трохи раніше щоб забити місця. Більш конкретне місце збору (нагорі) покаже завтранс на карті, Ангеліну заберемо з платформи.
Також нагадую, алко-розкладки не буде! Алкоголь на суботній вечір та дорогу в Київ беріть з собою. Нажрані тіла на воду допускатись не будуть =)
Інфа по виїзду - пробити броню на місця в маршрутці не вдалось, тому забивати місця будемо в порядку живої чергию Для цього збираємось на ст.м. Видубичі в 6-50, я приїду трохи раніше щоб забити місця. Більш конкретне місце збору (нагорі) покаже завтранс на карті, Ангеліну заберемо з платформи.
Ознайомлений! Кидаю карту
- Вкладення
-
- Безымянный.jpg (182.92 Кіб) Переглянуто 4716 разів
- AngelA
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Ознайомлена
…і щастя це — хвилини півтори.
ознайомлена
сподіваюсь, ніхто не проти поснідати в суботу тушеними окорочками замість копчених?
Погоджуйте подібні питання з завгоспом )mika писав:сподіваюсь, ніхто не проти поснідати в суботу тушеними окорочками замість копчених?
ок)Maidrax писав:Погоджуйте подібні питання з завгоспом )mika писав:сподіваюсь, ніхто не проти поснідати в суботу тушеними окорочками замість копчених?
Рома, я не знайшла копчених окорочок в Вишгороді, можна запекти звичайні курячі? в іншому випадку шукатиму в Києві сьогодні
-
- Єсаул
Ну, якщо вони будуть смачно запечені то можна 

Хто буде паритись в бані, але не хоче це робити голяка - подумайте над цим, я про плавки =) (хоча поки наче тільки троє бажаючих).
Сподіваюсь, що ви таки прочитаєте вказані розділи книжки "Сольфеджіо білої води" і не запізнитесь завтра зранку до місця збору. Всі, хто з якихось причин запізнюється - обов"язково дзвоніть мені, щоб ми даремно не тримали маршрутку. Номер мій у всіх є.
Уточнення по спорязі, щоб ніхто не завтичив викладаю перелік групової споряги а також особистої, яку одна людина несе для іншої:
1. Вова - Щука-1, намет-2, весло, низ гідри для Сергія, плівка на баню, 2 герми, спальник Єсаула, морковка, баклаги-буйки для тренування
2. Єсаул - Щука-2, два наші весла, гідра для Толіка, жилет для Толіка, наша герма, морковка, 2 казани, насос, Вовин жилет
3. Сергій - намет-3
4. Толік - Щука-3, 3 весла
5. Ангеліна - лікер "Старий Ринок", галицький акцент =)
Сподіваюсь, що ви таки прочитаєте вказані розділи книжки "Сольфеджіо білої води" і не запізнитесь завтра зранку до місця збору. Всі, хто з якихось причин запізнюється - обов"язково дзвоніть мені, щоб ми даремно не тримали маршрутку. Номер мій у всіх є.
Уточнення по спорязі, щоб ніхто не завтичив викладаю перелік групової споряги а також особистої, яку одна людина несе для іншої:
1. Вова - Щука-1, намет-2, весло, низ гідри для Сергія, плівка на баню, 2 герми, спальник Єсаула, морковка, баклаги-буйки для тренування
2. Єсаул - Щука-2, два наші весла, гідра для Толіка, жилет для Толіка, наша герма, морковка, 2 казани, насос, Вовин жилет
3. Сергій - намет-3
4. Толік - Щука-3, 3 весла
5. Ангеліна - лікер "Старий Ринок", галицький акцент =)
Востаннє редагувалось 23 березня 2012, 17:00 користувачем Maidrax, всього редагувалось 2 разів.
-
- Єсаул
Ще два казани, насос (я нормальний взяв) і цепна пилка (взяв у русіча, а то якби дрова нічим хоботити
).
А ти свій жилет забирав?

А ти свій жилет забирав?
Провтичив, мій жилет теж у тебе )Ємець Роман писав:Ще два казани, насос (я нормальний взяв) і цепна пилка (взяв у русіча, а то якби дрова нічим хоботити).
А ти свій жилет забирав?
Жесть короче, треба і собі хоботити 120 літрове рюкзачло =)