Водний туризм складається не лише зі сну, веслування і бухалова )PT писав:Мені шкода печінки та гаманці учасників сплаву..Аби пройти цей маршрут за 3 дні треба дууже багато пити, вставати о 10 ранку і майже не гребсти. І вбити півдня на водоспад. Група нормальних лосів занефіг може влопатити за 1 день....
24-26 серпня, Дністер
Re: 24-26 серпня, Дністер
До пвдшки місяць, пропоную почати похобачуватись.
Як завжди вакантні посади, можливо хтось хоче спробувати щось нове, а когось - задовбали звичні обов"язки, тож можна розподілитись.
Завгосп - Ангеліна
Завспор-ремонтник (крім традиційних моєї, русічевої та титаніка - йдем на трьох лосях, треба буде перевірити їх стан і традиційно позабирати деякі хоботья з клубу, в Карелію ми сформували повноцінний ремнабір, необхідно його поповнити за кошти "карельських" учасників) - Русіч
Завпоїзд - Аня
Завзаброска - Красавчік
Завбаня (треба буде докупити плівку, подумати чи брати каркас) - Матрос
Медик (в Карелію ми сформували повноцінну аптечку, необхідно її поповнити за кошти "карельських" учасників, відповідальний за аптечку - Сергій) - Саша
Завкультпрограма (Джуринський водоспад, Червоноград, Заліщики, об"єкти по берегах) - Сергій
Фінансист - Вова
Завриб - Юля
Як завжди вакантні посади, можливо хтось хоче спробувати щось нове, а когось - задовбали звичні обов"язки, тож можна розподілитись.
Завгосп - Ангеліна
Завспор-ремонтник (крім традиційних моєї, русічевої та титаніка - йдем на трьох лосях, треба буде перевірити їх стан і традиційно позабирати деякі хоботья з клубу, в Карелію ми сформували повноцінний ремнабір, необхідно його поповнити за кошти "карельських" учасників) - Русіч
Завпоїзд - Аня
Завзаброска - Красавчік
Медик (в Карелію ми сформували повноцінну аптечку, необхідно її поповнити за кошти "карельських" учасників, відповідальний за аптечку - Сергій) - Саша
Завкультпрограма (Джуринський водоспад, Червоноград, Заліщики, об"єкти по берегах) - Сергій
Фінансист - Вова
Завриб - Юля
Востаннє редагувалось 24 липня 2012, 17:01 користувачем Maidrax, всього редагувалось 1 раз.
- AngelA
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Юхуууууууу!!!!!! Баняяя!! Ну нарееешті!!
Можу бути завгоспом!

Можу бути завгоспом!
…і щастя це — хвилини півтори.
Склепивши очі, тихо повтори:
околиця… напівзабуті лиця…
овече хутро… сині хутори…
багаття… бринза… сутінки… суниця…
Ти вернешся. Воно тобі насниться.
Форель… зело… криниця… Повтори.
Склепивши очі, тихо повтори:
околиця… напівзабуті лиця…
овече хутро… сині хутори…
багаття… бринза… сутінки… суниця…
Ти вернешся. Воно тобі насниться.
Форель… зело… криниця… Повтори.
ОкMaidrax писав:Завспор-ремонтник (крім традиційних моєї, русічевої та титаніка - йдем на трьох лосях, треба буде перевірити їх стан і традиційно позабирати деякі хоботья з клубу, в Карелію ми сформували повноцінний ремнабір, необхідно його поповнити за кошти "карельських" учасників, відповідальний - Русіч) - ?
Востаннє редагувалось 24 липня 2012, 16:34 користувачем Русич, всього редагувалось 1 раз.
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.
Аптечку кардинально поповнювати не потрібно. Я докуплю йод і шось штибу вундехілу.
Залюбки похобочу культурну програму. Можу також провести безкоштовні тренінги по техніці істинно православного бобслею. Запрошуються всі охочі
Залюбки похобочу культурну програму. Можу також провести безкоштовні тренінги по техніці істинно православного бобслею. Запрошуються всі охочі

Значить Ангеліна завгосп, Сергій завкультпрограма, Русіч завспор, Саша буде медиком з нашою аптечкою, Юля грозиться нам перспективами безперервного жування риби жопою, так шо хай буде заврибом. Сподіваюсь, зауважень ніхто не має?
Своє заврибство я почну з хоботіння вудки чи якогось варіанта снастей, тож якщо в когось виникнуть запитання/ідеї/пропозиції...
У мене запитання.
Вудки і відповідно риба будуть такі ж круті як в Карелії, чи все ж таки нормальні?
Вудки і відповідно риба будуть такі ж круті як в Карелії, чи все ж таки нормальні?
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.
Ну я планую купувати нормальну вудку собі, давно мріяла. а пан Адмірал кажуть що іще одна в нього є.
Аеее!
Те що треба.
В найближчий час вирішу чи брати плівку чи купити збірну баню з каркасом.
Если всё же любовь игра,
То скажи, кто кого обыграл.
© Михаил Шелег feat. Вера Снежная - «Карточный домик»
Врахуй, що паритись планує мінімум 8 рил, робити це розбившись на дві групи буде фіговенько, тому баня має бути досить здоровою.Admit писав:Завбаня (треба буде докупити плівку, подумати чи брати каркас) - Матрос
Аеее!
Те що треба.
В найближчий час вирішу чи брати плівку чи купити збірну баню з каркасом.
Хочу отметить что нас очень много, поэтому что-бы все поместились нужно будет - це який каркас треба буде робити!)Врахуй, що паритись планує мінімум 8 рил, робити це розбившись на дві групи буде фіговенько, тому баня має бути досить здоровою.
*походу плівка мінімум 7 на 8
Если всё же любовь игра,
Народ!
паритись всі збираються?
у нас буде ПРАВОСЛАВНА баня)
паритись всі збираються?
у нас буде ПРАВОСЛАВНА баня)
Если всё же любовь игра,
-
- Контактна інформація:
Добрий день!
Чи можна до вашого походу приєднатися?
Маю досвід пішохідного походу 1 к.с., вмію фотографувати, робити раскладку для походу. Хочеться активно провести вихідні
Чи можна до вашого походу приєднатися?
Маю досвід пішохідного походу 1 к.с., вмію фотографувати, робити раскладку для походу. Хочеться активно провести вихідні
У меня удочка телескопическая есть. Могу взять если все таки планируется ловля рыбы, а не как всегда рыбалка:))yu_dmit писав:Ну я планую купувати нормальну вудку собі, давно мріяла. а пан Адмірал кажуть що іще одна в нього є.
— А где я могу найти кого-нибудь нормального?
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес
— Нигде, — ответил Кот, — нормальных не бывает. Ведь все такие разные и непохожие. И это, по-моему, нормально.
© Алиса в стране Чудес