Повідомлення
Chogory » 27 квітня 2011, 09:12
Нагадую, що збір на вокзалі орієнтовно буде 29.04(пятниця) о 14:30.(я ще точно напишу де і коли)
Завтра усе має бути розхобочено..
По плавзасобам, беремо:
Таймень-2 35 кг.
Щука-2 12 кг.
Щука-1 9 кг.
Сьогодні ми з Сергійом будемо клеїти байдарки(дві щуки) в приміщені турклубу. Їх заберемо собі до дому і будемо везти на вокзал.
Таймень-2 будуть везти Макс і Русич. Тому мак має підїхати і забрати у Русича половину хавки і половину байдарки. Макс, можеш це зробити заздалегіть, а можеш приїхати зібраний за 2-3 години до потяга і ви візьмете байдарку і їжу і разом поїдете на вокзал. Так як хавки планується 20 кг., то я можу купити частину і привезти на вокзал(крупи, рибні консерви, цибулю, цукор - важке і компактне, завгосп напиши що саме). Що виходить по перевозці хавки і плавзасобів:
Я - щука-2 і трохи хавки
комік - щука-1(у нього трохи проблеми з спиною)
Макс - пів таймені-2 і хавка
Русич - пів таймені-2 і хавка
По посадам/обовязкам:
Я - керівник, зампроїзд
komik - завснар, фотограф
Альона - медик, фінансист
Русич - завгосп, літописець
Макс - ремонтник, котловий
Розкладка уже є, 80-100% її Русич купить сам.
(не забуваємо, що можна додатково брати з собою сюрпризи і не ітльки їстівні, а й питні)
Аптечка уже має бути готова.
Ремнабір зібраний(не рахуючи того що ми беремо у Петра)
Казанки і котлове(мийка, черпак, трохи миючого засобу) зібране
По загальному спорядження komik ще напише.
І ще, за прикладом попереднього походу я вирішив, що добре було б дізнятися більше про край в який ми їдемо. Тому кожен підготує якусь тему і в сплаві розповість нам. В ідеалі це знайти багато матеріалу, опрацювати, вивчити найцікавіше і в поході при нагоді нам розповісти. А як мінімум це знайти якусь інформацію, роздрукувати її і почитати нам при нагоді.
Теми на вибір:
1. Річка Дунай
2. Бесарабія
3. Рослинний світ Дунаю і його дельти
4. Тваринний світ Дунаю і його дельти
5. Судоходні канали в дельті Дунаю