Не можу не написати відгук, бо нарешті потрапила на теплі Мигійські пороги!

Після всіх зимово-весняних страждань і кізячіння, Мигійські пороги змушували мене здригатися від жаху

Але цей теплий літній виїзд просто зобов'язаний був стати шикарним - радію, що він таким і став

Було приємно:
- плавати у м'якій, високій та теплій водичці та зрідка кілятись (а частіше все-таки не кілятись

);
- бачити купу нових людей в нашій групі, які нарешті поїхали і яким сподобались пороги (бо була тепла вода!);
- відчувати власний прогрес та впевненість на каяку (як на мене - виключно через теплу воду

);
- проїхати лякаючий Млин (хоча поки ще чікен-лайн, і з одним оверкілем, і з передоланням страху, зате декілька разів).
Було весело:
- спостерігати нові і нові способи сплаву та неймовірні конструкції з надувних плавзасобів, які винаходили наші Інструктора та їх команди;
- звісно ж костюмоване весілля-похорони у виконанні Вови, Русіча, Матроса, Ігорька та Ані! (треба зробити це традицією

);
- нарешті отримувати задоволення від катання на каяку по порогам, а не плисти, ніби приречена на загибель
- зацінювати традиційні бидло-групівські жарти, яких не почуєш більше ніде в світі
Як завжди не обійшлось без "жесті на останок" - запливший невідомо куди Саня та організація спасробіт по всім рукавам і порогам
Дуже дякую всім учасникам, а особливо - дякую Вові та "інструкторам" Сірку, Матросу, Русічу та Ігорьку за організацію такого складного виїзду, де при цьому кожен знав свою задачу та чітко її виконував, і в результаті усе пройшло у неперевершеному стилі слабоумія і отваги!
Знову викладаю фотки:
https://plus.google.com/104490338922154 ... mqvbsaStn8