Основна ціль ПВД: Відпрацювання навичок проходження порогів, тренування проведення рятувальних робіт, перевірка водного спорядження в жорстких умовах. Я планую, щоб кожен за результатами виїзду отримав досвід як самостійного проходження порогів, так і досвід проходження в парі (при цьому як капітанський так і матросівський).
Час проведення: 24-25 березня
Маршрут: Швидше за все бусом до Богуслава і назад, можливий варіант з тягою до Миронівки і звідти бусом (малоймовірно), при викидці треба буде проломити пару км з байденями.
Загальний кілометраж: кілометражу як такого немає, довжина порожистої ділянки близько кілометра, буде конкретна програма тренування, яку намагатимемось виконувати (програму викладу трохи згодом).
Вимоги до учасників: психологічна готовність до тривалого перебування в оточенні холодної води, розуміння ризику скупатись з головою. Бажано мати досвід принаймні одного байдарочного ПВД. Максимальна кількість учасників - 7 чоловік (інакше тренування ефективно провести не вдасться).
Вимоги до спорядження: рятувальний жилет, каска, гідра. Без перших двох пунктів на воду ніхто не вийде, без третього пункту - лише за попереднім погодженням зі мною.
Плавзасоби: остаточне рішення по плавзасобам буде прийнято за тиждень до виїзду, швидше за все це буде наша з Ромою каркасна двійка, щуки-2 і щуки-1. Якщо Русіч виявить бажання порвати шкуру своїй Таймені, а рівень води буде хоч трохи адекватним - я не заперечуватиму )
Ймовірність проведення виїзду у вказані дати прямо залежить від погодніх умов, за теперішніми прогнозами з середини березня вже буде постійна плюсова температура, виїзд відбудеться якщо на річці в основному зійде крига і денна температура буде не нижче ніж -3 градуси. За тиждень до ПВД я планую з"їздити в розвідку і подивитись що до чого, щоб ефективніше організувати тренування.

Учасники виїзду на даний момент:
1. Maidrax
2. Єсаул
3. mika
4. Архітектор
5. Flyer
6. victor
7. AngelA