Фестиваль неформалів, шипіт вершина Стій (1681м.)06-08 липня
Фестиваль неформалів, шипіт вершина Стій (1681м.)06-08 липня
Всім бажаючим! В липні на святкування Івана Купала планую поїхати на Боржаву, до водопаду Шипіт. Там щороку влаштовують фестиваль неформали з країн СНД. З закриттям у ніч на Івана Купала, з палінням величезного багаття та нічними гуляннями.
Захід планується в такому режимі:
Субота 06 липня зранку приїжджаємо у Воловець, звідти підіймаємось до вершини Плай 1323м. де є метеостанція, по дорозі відвідаємо закинуту сироварню, потім підіймаємось на Великий Верх 1598м., далі йдемо до вершини Гемба 1498м., звідти спускаємось до водопаду Шипіт, розкладаємо табір, беремо участь (чи спостерігаємо) у гуляннях біля костра.
[attachment=2]Шипіт3.jpg[/attachment]
Неділя 07 липня прокидаємось зранку, збираємо табір і виходимо до вершини Гемба 1498м., потім підіймаємось до Великого Верху 1598м. після чого пройшовшись по хребту розбиваємо табір і ночуємо в горах.
Понеділок 08 липня прокидаємось, далі по хребту проходимо до найвищої точки Полонини Боржава, вершини Стій 1681м. там можна буде споглядати чудові краєвиди,а також дослідити розвалин радянської радіолокаційної станції.
[attachment=0]Стій.jpg[/attachment]
Потім спускаємось до ЖД станції Вовчий, і прямуємо до поїзда у Воловець. Зранку у вівторок 09 липня ми в Києві.
Для тих хто не може виїхати на три дні, є варіант повернутись в Київ у понеділок 08 липня.
Виїзд з Києва 05 липня потяг №081К о 18:36, прибуття у Воловець 06 липня о 07:30
Виїзд з Воловця 08 липня потяг 099Л о 19:34, прибуття у Київ 09 липня о 07:21
По грошам:
Білети на потяг туди-назад 170 грн. + проїзд в електричці зі станції Вовчий до Воловця
Їжа за 3 дні 80 грн.
Всього орієнтуйтесь на 250 - 300 грн.
Маршрут:
Червоним кольором позначений маршрут суботи. Зеленим неділі і понеділка.
Захід планується в такому режимі:
Субота 06 липня зранку приїжджаємо у Воловець, звідти підіймаємось до вершини Плай 1323м. де є метеостанція, по дорозі відвідаємо закинуту сироварню, потім підіймаємось на Великий Верх 1598м., далі йдемо до вершини Гемба 1498м., звідти спускаємось до водопаду Шипіт, розкладаємо табір, беремо участь (чи спостерігаємо) у гуляннях біля костра.
[attachment=2]Шипіт3.jpg[/attachment]
Неділя 07 липня прокидаємось зранку, збираємо табір і виходимо до вершини Гемба 1498м., потім підіймаємось до Великого Верху 1598м. після чого пройшовшись по хребту розбиваємо табір і ночуємо в горах.
Понеділок 08 липня прокидаємось, далі по хребту проходимо до найвищої точки Полонини Боржава, вершини Стій 1681м. там можна буде споглядати чудові краєвиди,а також дослідити розвалин радянської радіолокаційної станції.
[attachment=0]Стій.jpg[/attachment]
Потім спускаємось до ЖД станції Вовчий, і прямуємо до поїзда у Воловець. Зранку у вівторок 09 липня ми в Києві.
Для тих хто не може виїхати на три дні, є варіант повернутись в Київ у понеділок 08 липня.
Виїзд з Києва 05 липня потяг №081К о 18:36, прибуття у Воловець 06 липня о 07:30
Виїзд з Воловця 08 липня потяг 099Л о 19:34, прибуття у Київ 09 липня о 07:21
По грошам:
Білети на потяг туди-назад 170 грн. + проїзд в електричці зі станції Вовчий до Воловця
Їжа за 3 дні 80 грн.
Всього орієнтуйтесь на 250 - 300 грн.
Маршрут:
Червоним кольором позначений маршрут суботи. Зеленим неділі і понеділка.
- Вкладення
-
- Стій.jpg (156.7 Кіб) Переглянуто 8174 разів
-
- Шипіт3.jpg (119.06 Кіб) Переглянуто 8176 разів
Re: Фестиваль неформалів, шипіт вершина Стій (1681м.)06-08 л
Предварительно +1.

В том году от развалин оставалось три кирпича и полфундаментадослідити розвалин радянської радіолокаційної станції

Это был очень странный лес. Сначала я ходил за грибами. Потом они за мной...
исус расия водка!
исус расия водка!
- Kocmik
- Активний користувач
- Контактна інформація:
шкода. шкода що на ці дати я їду на інший фестиваль неформалів-готів у Черкас. Там дуже круто, раджу
http://www.energyopenair.com/
http://www.energyopenair.com/
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
На Стої нічого прикольного вже не лишилось, і фестиваль неформалів ще той івент, я б наприклад не брав би в ньому участь , навіть якби мені доплатили. А так Боржава класно, це само собою!
Ну, на цьому фестивалі буде присутня своєрідна субкультура, за якою я б хотів поспостерігати, відчути атмосферу, крім того Боржава
, Шипіт, чорниці, наскільки я памятаю то перед Гембою вівчарі пасли кіз і в них можна було поласувати бринзою, ну і головне, прощупування маршруту для зимового походу.

- Zuxel
- Сибиряк
- Контактна інформація:
Сезон чорниць на Боржаві починається у середині серпня, а так щоб напевно, то початок вересня.Григорій писав:... чорниці ...
Хоча під хребтом можливо буде знайти вже з середини липня.
Движение стало смыслом жизни...
(Ария, "Горящая стрела")
(Ария, "Горящая стрела")
Багато фоток з Боржави ви можете знайти на цій сторінці:
http://vk.com/id163507158
а тут фотки безпосередньо з самого фестивалю:
http://vk.com/album163507158_159701008
http://vk.com/id163507158
а тут фотки безпосередньо з самого фестивалю:
Что это за рак сознания?Григорій писав: а тут фотки безпосередньо з самого фестивалю:

Даже я в шоке если честно)))
Кстати там за "Смереку" и другие українські пісні во всё горло в 6 часов утра, залипшие, простругавшиеся тела могут и навалять
Нет никаких пределов, и нет никаких границ. Идет нормальная вечная жизнь (c) Олег Куваев "Территория"
Розраховую на те що залипші і ті що простругались швидко бігати не зможуть, думаю, зможемо маневрово зникнути в гірському хребті Боржави з воланням тих самих українських пісень 

Що там за содомія відбувається? Я манав в таке ехать 

Это был очень странный лес. Сначала я ходил за грибами. Потом они за мной...
исус расия водка!
исус расия водка!
Подумаєш, голі дупи, зате народ там душевний 

- viktor
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Двіж там дійсно прикольний. А до написання Дерешом "Трохи пітьми" був ше крутіший - не було всякої школоти і обдовбаних панків
Зранку вже взяв квитки на потяг з Києва до Воловця. Відправлення 05 липня о 18:37. Потяг №81 вагон 14. приєднуйтесь, білетів ще багато.
Ок, цікаво подивитись. Замовляю квитки
Отже. На даний момент є 6 учасників. По палаткам маємо 7 місць, тобто ще одне є вільне без хоботєжа по наметам, казанкам і т.п.