І як завжди, дякую за вихідні. До речі, на моїй пам"яті це перший такий зліт без жесті

Усе пройшло тихо-мирно без боліт, без запізнення на потяг і єдиною жестю була думка, що як виявляється групу лосів у якій я йду веде Космік (а ви самі знаєте з розповіді про підкорення кримських вершин як він любить обирати маршрути), але і вона лише промайнула та швидко розтала коли я побачила марковану тропу та чорницю пообіч тропи. Ржачно було з тобою, Космік, ходити слухаючи розповіді про твої пригоди у метро, каналізаціях, військових частинах чи де там ще
Карпати як завжди були чарівні і класично порадували різноманітністю погоди - сонце, туман, дощ, блискавки, хмари що пролітають повз тебе... ходити у хмарах це містично трохи, все чекаєш коли з"явиться їжачок з торбинкою вигукуючи "Лашадкаа..." (трохи трансформований рад. мультиками ще в дитинстві мозок

) і ці вершини що раптом виринають перед тобою. Ходити над хмарами це неймовірно, непередавано словами взагалі, бо коли під тобою море з пухнастих повітряних хмар, а ти стоїш осяяна сонцем на останньому острівці землі, то слова зникають, є лише відчуття чогось величного і неймовірно прекрасного, що ти навряд чи можеш повністю осягнути у нормальному стані, може лише коли не спатимеш 59 годин

Жаль що із-за туману не потрапили на г. Магуру.
Дякую усім за компанію, спілкування, смачнючу бринзу та окремо обом Пєтям з Вітяєм за орієнтування! Класно пробіглися, я ще потім весь вечір витрушувала чорницю з чобіт
Дуже рада що поїхала і для мене майже в останній момент знайшовся квиток Вілени. Хоча мені як псєвдо-Вілені не вдалося забацати якийсь супер-салат

Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!