Доїхати до кар'єра номер 1 можна або маршруткою на Житомир (вийти на повороті на Коростишів) і трохи пройти, або маршруткою на Коростишів. Їхати приблизно годину.
Так, на байдарках. Підійти в суботу або вівторок, я буду на місці,покажу,поясню. Мій номер 095 255 33 22joy475666375 писав:Скажите пожалуйста,я новичок,"Ондатры" это тоже на байдарках???просто если я хочу пойти..но в среду не могу прийти.(06.04.11)Как быть?
Эх, злой университет не пускает, отличного вам слета!!! =)PT писав: А чьому не варто їхати ?))) Ми раді бачити всіх!
Можеш підтягнутись або в пятницю ввечері в приміщення турклубу після 19.00 або вирішити всі питання через телефон\е-мейл\приватні повідомлення.
1) Кожен спить де хоче, думаю наметомісць вистачить. Я особисто буду спати в лазніdashiki писав:Привіт друзі, дуже хочу поїхати в цей похід )))
Науменко Дарина,
субота - Лосі, неділя Ондатри
Є питання:
1) спальник розраховувати на яку погоду? спатимемо в палатці чи під відкритим небом?
в мене спальник є, але на теплу погоду, на +
2) як одягатися на сплав? на байдарці ніколи не плавала, які чоботи? яку одежу? водонепроникну?
в байдарці будемо з рюкзаками? і як відбувається переміщення на байдарці? типу кожен буде гребсти як одна команда? )))
3) їжа - можливо розрахувати так, щоб їжа була і вегетаріанською? типу, каша і овочі, боби чи гриби чи горошок.
щоб всі продукти типу м'яса і консервів були окремо приготовлені і викладанні на окрему тарілку від головної страви? ))))
так як я лакто вегетаріанка, не їм ні м'ясо, ні рибу, ні морепродукти.
Дякую попередньо за відповіді )))
Гарного дня )))
Намет краще візьмиЯрослав писав:Ярослав Коваленко, субота Видри, неділя Ондатри. Спальника не потрібно.
Чи потрібно брати з собою намет?