"Пивная Бочка" на Петровке. Московский пр-т 17/1
20:00
вход: 50 гыр

Скачати презентацію. ТицьПрограмою виставки передбачено наступні експозиції:
Спецпроект « ЛЮБОВ. КОМСОМОЛ. ВЕСНА.».
Експозиція «ЛЮБОВ» буде присвячена жанру “ню”. Неперевершені роботи українських митців, які у своїх творах освітлюють красу оголеного жіночого тіла.
В розділі «КОМСОМОЛ» буде представлений живопис метрів радянського періоду живопису, що втілили на полотні образ жінки свого часу ( фонди Українського дому, музеї, колекціонери).
Тематична частина «ВЕСНА» це картини художників, присвячені красі природи і яскравим миттевостям життя. Також спецпроект представить інсталяції присвячені періоду СРСР – радянський плакат, вимпели, фарфор, листівки тощо.
Фотовиставка ООН, присвячена 100 – річному ювілею свята 8 – Березня.
«СВІТ ФЕНТЕЗІ» виставка картин Олександра Фандікова (спецпроект Олександра Прогнімака).
Проект – інсталяція Антіна Мухарського.
Виставка українських та японських авторських ляльок.
В рамках проекту на ІІІ та V поверхах Українського дому розташуються провідні галереї України, приватні колекціонери, ювелірні бренди. Пріоритетними для експонування і продажу є твори періоду СРСР (соціалістичний реалізм), що висвітлює найяскравіші, чуйні та позитивні аспекти того часу, викликаючи відчуття ностальгії та захоплення, а також яскравий реалістичний живопис сучасних майстрів.
Zuxel писав:Вибачте, а навіщо нам ще одна тема?
У нас для всіх культурних подій є http://forum.gryada.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=589
Я думаю пости вище це вже показали. Щодо "Без обговорень " тут я згоден, похєрю зараз це правило. Події без обговорень нафіг требаJACK писав: Только время и активность пользователей покажет отличают ли турклубовцы art от концертов или все это можно объединить в одной теме.
Тема без обсуждений создавалась для информативности. Мне не хотелось перегружать эту тему. Много инфы плюс обсуждения и дискуссии (имхо конечно) многовато для одной темы. А обсудить что-то особенно интересное я всегда считала, что можно тогда в отдельной теме.)PT писав: Я думаю пости вище це вже показали. Щодо "Без обговорень " тут я згоден, похєрю зараз це правило. Події без обговорень нафіг треба
JACK писав: Кстати - выставка бомбовая.
Кусайте локти, кто не сходил!![]()
Даже расписывать впечатления не буду - чтобы жаба не душила))