Вздовж струмка Білий змило дорогу, прийшлось згадати Черемош та йти бродами!
Але я нікому не раджу ходити по цьому маршруту влітку, бо туристів ми зустріли сумарно сотні три, не менше))
Досить дивно, ще недавно Мармароси були не дуже ходженим маршрутом, не Чивчини звісно, але все-одно така кільксть людей трохи дивує.PT писав:Але я нікому не раджу ходити по цьому маршруту влітку, бо туристів ми зустріли сумарно сотні три, не менше))
Ну я теж так думав. Хоча зараз і в Чивчинах туристи з'явилисьGrizli писав:Досить дивно, ще недавно Мармароси були не дуже ходженим маршрутом, не Чивчини звісно, але все-одно така кільксть людей трохи дивує.PT писав:Але я нікому не раджу ходити по цьому маршруту влітку, бо туристів ми зустріли сумарно сотні три, не менше))
Мабуть туристів стає все більше + відсутність Криму впливаєPT писав:Ну я теж так думав. Хоча зараз і в Чивчинах туристи з'явилисьGrizli писав:Досить дивно, ще недавно Мармароси були не дуже ходженим маршрутом, не Чивчини звісно, але все-одно така кільксть людей трохи дивує.PT писав:Але я нікому не раджу ходити по цьому маршруту влітку, бо туристів ми зустріли сумарно сотні три, не менше))