Сплав Стохід. Великдень
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Модератори, перенесіть в походи. Т.як дофіга народу на повний маршрут то це вже виходить не ПВД а повноцінний поход .
Вільні посади :
Ремонтник
Завриб
Вільні посади :
Ремонтник
Завриб
Востаннє редагувалось 05 березня 2010, 13:44 користувачем PT, всього редагувалось 1 раз.
- Chogory
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Річка дійсно одна з найдикіших нестандартних в Україні. Безліч вузьких русел - це цікаво. Я зрозумів це коли на минулих травневих ми йшли старицею Сейму. Плисти на шв. 6 км/год по річці завширшки 6 м. це щось.
Головний мінус це строки. Рання весна - це не найкращий час для сплавів - мокро, холодно, дощі, багато багна, усе сіре, тьмяне. Снігу вже нема, а зелені ще нема.
Цікаво буде почути враження і конкретні рекомендації після сплаву. Прохання від мене розпитати місцевих про водний туризм на Стоході. Як часто плавають, в яку пору, на яких плавзасобах і т.п. А також записати розклад автобусів з Любешева.
Головний мінус це строки. Рання весна - це не найкращий час для сплавів - мокро, холодно, дощі, багато багна, усе сіре, тьмяне. Снігу вже нема, а зелені ще нема.
Цікаво буде почути враження і конкретні рекомендації після сплаву. Прохання від мене розпитати місцевих про водний туризм на Стоході. Як часто плавають, в яку пору, на яких плавзасобах і т.п. А також записати розклад автобусів з Любешева.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Ye taka rich yak robota....Chogory писав:Річка дійсно одна з найдикіших нестандартних в Україні. Безліч вузьких русел - це цікаво. Я зрозумів це коли на минулих травневих ми йшли старицею Сейму. Плисти на шв. 6 км/год по річці завширшки 6 м. це щось.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Є варіант додати на повний маршрут ще один день. Тобто плисти 3 4 5 6 7 . В Києві 8 вранці. Це вилітає два робочих дні. Але дасть можливість пройти в більш спокійному темпі до Припяті.
Наскільки я зрозумів на частковий йде Ваня,Клімич,Діма
На повний Кірил,Катя,Саня,Юрко,Олена. Вас влаштовує цей варіант?
По прогнозам температура буде в районе +5 +6 градусів тепла з можливими дощами. Тобто буде холодно але дуже гарно. Відсотків 90% що вдасться таки поплавати по лісу
Наскільки я зрозумів на частковий йде Ваня,Клімич,Діма
На повний Кірил,Катя,Саня,Юрко,Олена. Вас влаштовує цей варіант?
По прогнозам температура буде в районе +5 +6 градусів тепла з можливими дощами. Тобто буде холодно але дуже гарно. Відсотків 90% що вдасться таки поплавати по лісу

- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Фінансист Катя. Їй треба капусту
Інші посади :
Саня - ремонтник
Олена - медик
Юра - завхав,замкерівник
Клімич - завриб
Ваня - фотограф
Кірил - літописець
Завдання:
Олені - забрати турклубівську аптечку у хз кого вона там зараз. На сплаву є маленький шанс відкинути копита від укусу гадюки, тому треба знати що робити в цьому випадку. Також пробити спирт.
Клімичу - розхоботити снасті. Турклубівські вудки зі снастями у мене та Каті. Що треба докупити - докупити. Дізнатися про особливості рибалки під час нересту в квітні. Будемо понт браконьєрити
Юрі зробити розкладку. По вазі пофіг скільки, аби було смачно і багато м*яса.
По спорядженню. Якщо у вас є гідра чи мажорна гумові чоботи беріть їх. Немає - нічого страшного, просто більше подубнете. Рятувальні жилети є обовязковими для Каті,Кірила,Вані та Олени. Комусь може дати свій. Все таки температура буде низька, а розлитись він може дуже широко. Також бажано каски. Бо вода буде висока, мостики низькими а течія стрімкою у деяких місцях
Інші посади :
Саня - ремонтник
Олена - медик
Юра - завхав,замкерівник
Клімич - завриб
Ваня - фотограф
Кірил - літописець
Завдання:
Олені - забрати турклубівську аптечку у хз кого вона там зараз. На сплаву є маленький шанс відкинути копита від укусу гадюки, тому треба знати що робити в цьому випадку. Також пробити спирт.
Клімичу - розхоботити снасті. Турклубівські вудки зі снастями у мене та Каті. Що треба докупити - докупити. Дізнатися про особливості рибалки під час нересту в квітні. Будемо понт браконьєрити

Юрі зробити розкладку. По вазі пофіг скільки, аби було смачно і багато м*яса.
По спорядженню. Якщо у вас є гідра чи мажорна гумові чоботи беріть їх. Немає - нічого страшного, просто більше подубнете. Рятувальні жилети є обовязковими для Каті,Кірила,Вані та Олени. Комусь може дати свій. Все таки температура буде низька, а розлитись він може дуже широко. Також бажано каски. Бо вода буде висока, мостики низькими а течія стрімкою у деяких місцях

Востаннє редагувалось 20 березня 2010, 14:42 користувачем PT, всього редагувалось 1 раз.
- MadLis
- справжня реінкарнація Гагаріна
- Контактна інформація:
Для складання класної розкладки, що задовільнить потреби товариства мені потрібно знати хто які не їсть або або не терпить продукти.
ну наприклад я пью напої без цукру, мойонез в походах не їм, льодяники теж зрозумів що краще не їсти ), іншій раціон вживаю, хіба шо тушонку ложкою їсти не можу й перебірливий у виборі пива )
Які є побажання і пропозиції щодо меню і напоїв, перекусів ?
Мівін і іншого сурогату й лайна не буде.
Ще, наприклад, я в походах люблю солодкі каші на сніданок, знаю що багатьом таке не до вподоби.
Петро, треба про це все дізнатися у тих учасників що не читають (або рідко з"являються) на форумі.
Попереджу, що хочу трохи проексперементувати з блюдами, спробувати щось нове, якщо знайду якись цікаві нескладні блюда звісно.
ну наприклад я пью напої без цукру, мойонез в походах не їм, льодяники теж зрозумів що краще не їсти ), іншій раціон вживаю, хіба шо тушонку ложкою їсти не можу й перебірливий у виборі пива )
Які є побажання і пропозиції щодо меню і напоїв, перекусів ?
Мівін і іншого сурогату й лайна не буде.
Ще, наприклад, я в походах люблю солодкі каші на сніданок, знаю що багатьом таке не до вподоби.
Петро, треба про це все дізнатися у тих учасників що не читають (або рідко з"являються) на форумі.
Попереджу, що хочу трохи проексперементувати з блюдами, спробувати щось нове, якщо знайду якись цікаві нескладні блюда звісно.
Сломался ноготь? Босс не дает висеть вконтакте ? Не удовлетворена своей фигурой ?
Приходи в тур-клуб "Гряда" ! Мы сделаем из тебя настоящего мужика !
+38097-144-09-22
Приходи в тур-клуб "Гряда" ! Мы сделаем из тебя настоящего мужика !
+38097-144-09-22
- Кира
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Їм майже все, крім сушоного сухофрукту. П"ю майже все, крім компоту з сухофруктів.
Бажано щоб було м"яско та пивко (винце). Якщо хочеш поексперементувати з їжою, то можна зажарити кабанчика))
Бажано щоб було м"яско та пивко (винце). Якщо хочеш поексперементувати з їжою, то можна зажарити кабанчика))
Мы осветили белый снег,
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
И Тюр погонит наш драккар,
Опять на смертный бой!
Трупами врагов,
Мы пропели над огнем,
Песни трех ветров.
Восславим Одину хвалу,
Идя морской тропой,
И Тюр погонит наш драккар,
Опять на смертный бой!
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Проти солодких сніданків. Краще замість них взяти побільше шоколаду,халви,казінак та цукерок "Шипучка"
Згоден з Кірилом що сухофрукти то фігня.
Не люблю рис,манку,перловку,вівсянку,пшоно, всі овочі за вийнятком картоплі,часника,топінамбура та помідорів.
Мясо (риба) повинно бути і на сніданок, і на перекус і вечерю. І побільше. Також хочу побільше гречки та картоплі.
Не проти мівіни. Пропоную взяти соєвий фарш і підсмажити котлети - на Дніпрі вони вийшли смачними.
П.С З учасників нашого походу всі читають регулярно форум
П.П.С Імхо формат сплава, особливо перші три дні не дуже сприяє кулінарним експерементам. Якщо Клімич лишеться без м*яса наслідки для вашої байдарки можуть бути непередбачуваними
П.П.П.С Пропоную враховувати що ми будемо затарюватись у місцевих.

Не люблю рис,манку,перловку,вівсянку,пшоно, всі овочі за вийнятком картоплі,часника,топінамбура та помідорів.
Мясо (риба) повинно бути і на сніданок, і на перекус і вечерю. І побільше. Також хочу побільше гречки та картоплі.
Не проти мівіни. Пропоную взяти соєвий фарш і підсмажити котлети - на Дніпрі вони вийшли смачними.
П.С З учасників нашого походу всі читають регулярно форум
П.П.С Імхо формат сплава, особливо перші три дні не дуже сприяє кулінарним експерементам. Якщо Клімич лишеться без м*яса наслідки для вашої байдарки можуть бути непередбачуваними

П.П.П.С Пропоную враховувати що ми будемо затарюватись у місцевих.