Рибалка,20-21 вересня
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Рибалка,20-21 вересня
Пропоную 20-21 вересня виїхати на рибалку
Ловити будемо з берега і з моєї байди, десь недалеко від Києва.
Хто за?
Ловити будемо з берега і з моєї байди, десь недалеко від Києва.
Хто за?
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Досвід каже, що у разі наявності бажаючих ПВД краще проводити , а не відкладати чекаючи інших чи відміняти через події які можливо і не відбудуться ( у данному випадку футбол та ПВД). Бо тоді є ризик лишитися ні з чиChogory писав:Я проти.
Так як у цей час я з ймовірністю 50 % буду у ПВД. І особисто мені виживалово в карпатах виглядає цікавішим.
У разі моїє присутності в Києві, я б пограв в запланований футбол.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Рибалкою це назвати важко, через серьозні організаційні провтики це перетворилось на водне ПВД.
Стояли на мажорному острові с пісчаними пагорбами посеред Канівського моря (напроти с.Стайки), перепливати у шторм Дніпро, ловили рибу з байдарки (окуня та плотву),слухати у ночі неперервні постріли з рушниць та крики різних пташок. Ну і таскали в дощ байди та важкі вимоклі рюкзаки.
Дякую Каті,Ромашкє та Максу (товаришу Каті) за участь у цьому ПВД.
Стояли на мажорному острові с пісчаними пагорбами посеред Канівського моря (напроти с.Стайки), перепливати у шторм Дніпро, ловили рибу з байдарки (окуня та плотву),слухати у ночі неперервні постріли з рушниць та крики різних пташок. Ну і таскали в дощ байди та важкі вимоклі рюкзаки.
Дякую Каті,Ромашкє та Максу (товаришу Каті) за участь у цьому ПВД.
- Ромашка
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Основная лажа была в том, что настраивали мы себя на рыбалку, а получилось х.з. что. Были и веселые моменты:
- сооружение рыбачьего столика в 20 метрах от берега;
- спасение Кати с этого столика;
-ночная лже рыбалка;
-кража чужого рюкзака...
Думаю, малое количество спойманой рыбы объясняется резкими скачками атмосферного давления. Всем спасибо за компанию!
- сооружение рыбачьего столика в 20 метрах от берега;
- спасение Кати с этого столика;
-ночная лже рыбалка;
-кража чужого рюкзака...
Думаю, малое количество спойманой рыбы объясняется резкими скачками атмосферного давления. Всем спасибо за компанию!