Велика подяка всій групі, всі себе добре показали, в нелегких умовах.
Окрема подяка Толіку який допоміг з Щуками

З негативу - жорстоке матрасне втичиво в неділю вранці на стоянці. Таке враження що група виїхала на пікнік-бухалово під Києвом , хоботились в темпі повних нероздупльоних новачків.

Пройдений маршрут : м.Сколе - г.Парашка - водоспад Гуркало - с.Корчин (пішка), с.Корчин - с.Нижня Стинава
Піша частина - 20 км (група під моїм керівництвом понтєц завтичила ( я не вмію орієнтуватись в горах) і пройшла кілометрів 22-23,взявши ще одну гору). Водна частина - 16 км.
Дуже пощастило з погодою - обидва дні були сонячні.
Стрий цікава і мажорна річка. Гарні краєвиди. Людей багато,але села не суцільні. Влітку вона прохідна лише для Щук (середня глибина десь по пояс) , на травневих можна було б спробувати і на каркасних байдах. Напевно наступного року я туди сходу в ПВД на 2-3 дні.
В плані досвіду теж було корисно - повчились читати воду, плавати на різних Щуках,проводити рятувальні роботи, оцінити що таке піше-водний туризм. Нажаль логічний піше-водний маршрут в Карпатах влітку видумати важкувато

Розбору аварії та помилок при рятувальних роботах буде присвячений окремий пост.
В цілому, згоден з висновками Хорунжего.
Ще раз вітаю Марину з Днем Народження!
П.С. Кавун ніс я.