Квест в наступні вихідні, тому все чудово, долучайсяTigress писав:Классная идея! Молодцы! С удовольствием поучаствовала бы, но не смогу в эти выходные.(
Я видела в какие выходные.) У меня будет тренировка.Кира писав:Квест в наступні вихідні, тому все чудово, долучайсяTigress писав:Классная идея! Молодцы! С удовольствием поучаствовала бы, но не смогу в эти выходные.(
Ні, я їхав з іншого боку і тому пройшов до самого центрального критого ринку , де сів на євротранспорт, який дублює електротранспорт з найбільшим номером і їхав туди де колись був той самий ринокMaidrax писав:Після чого пройшов до самого національного базару, де сів на електротранспорт з найменшим номером до найближчої кінцевої.
Ну я написав просто так, участі не брав =)Vilena писав:Блін, я так хотіла взяти участь. Але мене збило з пантелику, що команда не набирається й забилаПроте галімо не це, галімо, що що я не знала: можна було прийти як глядач. Замість того, щоб подихати в суботу дощовим Києвом, я, як кімнатна герань, весь день тупо відліковувала горло після п'ятничної України-Німеччини. Дд-д-а-а-а-а...
Висновків два: горланить той, хто горланить останнім. Намбер ту: не забивати теж, бажано, до останнього