08-09 січня 2012, Орбіта, Чигиринська АЕС
Re: 08-09 січня 2012, Орбіта, Чигиринська АЕС
По спорядженню:
---загальне:
1) ЖПС, компас
2) 2 намета (мій і Русіча)
свій намет буду дохобочувати утеплювачем і плівкою.
3) термоси - мінімум 5-6 л
у кого є термос? який літраж?
4) спальники - у всіх є/будуть теплі спальники? як варіант - можна використовувати 2 не дуже теплих, склавши один спальник в інший, або будемо робити зшивки.
--- кострове (хоботить Русіч)
1) 2 балони
2) 2 казани
3) пальник
4) екран на пальник
5) лопата під пальник
6) набір кострового (сірники, запальничка, сухий спирт...)
--- гірське:
1) 2 мотузки
2) клубні петлі (7 шт)
3) клубні карабіни (5 шт)
4) 2 льодоруба
Прохання всіх учасників відписатись тут або в приват щодо спальників і термосів.
---загальне:
1) ЖПС, компас
2) 2 намета (мій і Русіча)
свій намет буду дохобочувати утеплювачем і плівкою.
3) термоси - мінімум 5-6 л
у кого є термос? який літраж?
4) спальники - у всіх є/будуть теплі спальники? як варіант - можна використовувати 2 не дуже теплих, склавши один спальник в інший, або будемо робити зшивки.
--- кострове (хоботить Русіч)
1) 2 балони
2) 2 казани
3) пальник
4) екран на пальник
5) лопата під пальник
6) набір кострового (сірники, запальничка, сухий спирт...)
--- гірське:
1) 2 мотузки
2) клубні петлі (7 шт)
3) клубні карабіни (5 шт)
4) 2 льодоруба
Прохання всіх учасників відписатись тут або в приват щодо спальників і термосів.
- Stakhov Ivan
- Активний користувач
Продукти. Хто що бере
1.Maidrax
Пшонка - 800гр
2. Єсаул
Пюре "мівіна" - 800гр
Батон - 2кг
3. Mika
Каша Геркулес - 650гр
Спеції
Сіль
Кетчуп сацебелі
Льодяники Рошен – 300гр
4. Sirco
Консерви "Сардина" - 3 банки
Консерви "риба в томаті" - 6 банок
Масло тверде- 120гр
Сир твердий - 1.4кг
5. Русич
Паштет - 4 банки. з них 2 банки з минулого ПВД
Ковбаски мисливські - 800гр
Цукор - 0.5кг
6. Ваня Стахов
Тушонка - 1.6 кг
Сало - 0.4кг
Цибуля – 2шт
Морква – 1шт
Картопля – 10шт
Сирок - 2шт
7. Demos
Ковбаса - 1.2кг
Печиво «До кави» – 6 пачок
Хрін - 120гр
Халва – 800гр
8. Брысь!
Чай - 200гр
Часник - 160гр
Шоколад – 480гр
Сухе молоко - 200гр
Хліб український - 3 кг.
Хліб бородинський - 1 кг
Сухе молоко, пшонку, цукор запакувати в пластикові бутилки.
Будь ласка, дайте підтвердження, що ви бачили список і знаєте, що вам купувати
1.Maidrax
Пшонка - 800гр
2. Єсаул
Пюре "мівіна" - 800гр
Батон - 2кг
3. Mika
Каша Геркулес - 650гр
Спеції
Сіль
Кетчуп сацебелі
Льодяники Рошен – 300гр
4. Sirco
Консерви "Сардина" - 3 банки
Консерви "риба в томаті" - 6 банок
Масло тверде- 120гр
Сир твердий - 1.4кг
5. Русич
Паштет - 4 банки. з них 2 банки з минулого ПВД
Ковбаски мисливські - 800гр
Цукор - 0.5кг
6. Ваня Стахов
Тушонка - 1.6 кг
Сало - 0.4кг
Цибуля – 2шт
Морква – 1шт
Картопля – 10шт
Сирок - 2шт
7. Demos
Ковбаса - 1.2кг
Печиво «До кави» – 6 пачок
Хрін - 120гр
Халва – 800гр
8. Брысь!
Чай - 200гр
Часник - 160гр
Шоколад – 480гр
Сухе молоко - 200гр
Хліб український - 3 кг.
Хліб бородинський - 1 кг
Сухе молоко, пшонку, цукор запакувати в пластикові бутилки.
Будь ласка, дайте підтвердження, що ви бачили список і знаєте, що вам купувати
Востаннє редагувалось 02 січня 2012, 13:37 користувачем Stakhov Ivan, всього редагувалось 4 разів.
Дякую. Підтверджую ознайомлення з списком.
ПС: Також нагадую зберігати чеки, що підтверджують витрату бабла. В кого чеків не буде - вартість продуктів буду оцінювати я особисто на око або за цінами якогось з дешевих супермаркетів.
ПС: Також нагадую зберігати чеки, що підтверджують витрату бабла. В кого чеків не буде - вартість продуктів буду оцінювати я особисто на око або за цінами якогось з дешевих супермаркетів.
По особистому спорядженню потрібно взяти:
- кружку, ложку, миску, ніж
- сидушку
- набір для особистої гігієни
- налобний ліхтар!!
- у кого є - беріть компас для орієнтування
- мінімальну особисту аптечку: еластичний бинт, лейкопластир, особисті ліки
- сірники або запальничку, захищені від вологи
- пусті пластикові пляшки - на 3 літра
На вихідні передають дощ і плюсову температуру
читаємо статтю http://avp.travel.ru/galkina/galkina_dojd.htm
і готуємось відповідним чином і беремо:
* дощовик
* на ноги - в ідеалі мембранні брюки, або просто з синтетичних тканин, щоб швидше висихали
* кілька пар шкарпеток для заміни мокрих
* комплект сухого одягу, щоб перевдягнутись на біваку
* йти під рюкзаком буде тепло, тому одягаємось таким чином: термобілизна (або синтетична футболка), фліс (полар), вітро і водозахист (куртка і дощовик). краще взяти кілька не дуже теплих речей, ніж одну дуже теплу, щоб була можливість зняти зайвий шар, якщо жарко, або одягнути, якщо прохолодно
* на зупинках і увечорі біля водосховища буде вітряно і прохолодно, тому берем додаткове утеплення : товщий полар, жилетку, теплу куртку, теплі брюки, шапку, перчатки і т.і.
* на рюкзак зверху накидка для захисту від дощу, або всередину рюкзака великий сміттєвий пакет + додаткові пакети для спальника і запасного комплекту сухих речей
- кружку, ложку, миску, ніж
- сидушку
- набір для особистої гігієни
- налобний ліхтар!!
- у кого є - беріть компас для орієнтування
- мінімальну особисту аптечку: еластичний бинт, лейкопластир, особисті ліки
- сірники або запальничку, захищені від вологи
- пусті пластикові пляшки - на 3 літра
На вихідні передають дощ і плюсову температуру
читаємо статтю http://avp.travel.ru/galkina/galkina_dojd.htm
і готуємось відповідним чином і беремо:
* дощовик
* на ноги - в ідеалі мембранні брюки, або просто з синтетичних тканин, щоб швидше висихали
* кілька пар шкарпеток для заміни мокрих
* комплект сухого одягу, щоб перевдягнутись на біваку
* йти під рюкзаком буде тепло, тому одягаємось таким чином: термобілизна (або синтетична футболка), фліс (полар), вітро і водозахист (куртка і дощовик). краще взяти кілька не дуже теплих речей, ніж одну дуже теплу, щоб була можливість зняти зайвий шар, якщо жарко, або одягнути, якщо прохолодно
* на зупинках і увечорі біля водосховища буде вітряно і прохолодно, тому берем додаткове утеплення : товщий полар, жилетку, теплу куртку, теплі брюки, шапку, перчатки і т.і.
* на рюкзак зверху накидка для захисту від дощу, або всередину рюкзака великий сміттєвий пакет + додаткові пакети для спальника і запасного комплекту сухих речей
Увага, ТРАНСПОРТ:
Наш бусик чекатиме о 7.20 в районі вул. Ніжинської біля общаги Вані (це караваєві дачі) - оскільки воділа сказав, що братиме по Києву плату за іншим тарифом - вирішили зекономити бабло на катанні.
Конкретне місце зустрічі - перехрестя Лєбєдєва-Кумача та Яблонської.
Найкраще добиралово туди людям з рюкзаком - міською електричкою до станції "Караваєві дачі", електрички 8-го ходитимуть по розкладу вихідного дня (див. графу "щоденно"), тяга з боку Києва-Волинського прибуває о 7.06 (сісти на неї можна лише на Києві-Волинському), з боку Вокзальної - о 7.03. Тому я чекатиму на платформі до 07.07 поки народ вийде з тяг і ломлю з тими хто приїде до Ніжинської.
Ось розклади по годинниковій та проти годинникової стрілок:
http://www.swrailway.gov.ua/timetable/darn1.pdf
http://www.swrailway.gov.ua/timetable/darn2.pdf
Найбільш логічні станції для посадки - Видубичі (6.45) для тих, хто їде зеленою гілкою з Лівого берега і Північна (Вокзальна, 6.58) для тих, хто їде іншими гілками метро. Раптом хтось живе на Відрадному, Березняках, новій Дарниці - тут без коментарів =)
Хто сідатиме в тягу на Вокзальній - вона відправляється від Північних платформ, при цьому вхід на платформу - від переходу до Старовокзальної (кінцева швидкісного трамваю), вам потрібна платформа, ближча до переходу, дальша від метро). Всі запитання з приводу міської тяги можете задавати мені в ПП. Головне - не переплутати напрям і сісти в потрібну тягу. Також не запізнитись, вони ходять чітко по розкладу, похибка - десяток секунд, чекають пасажирів трохи менше хвилини. Квитки продаються в касах на платформі, мають штрих-код та "пікаються" в турнікеті шляхом вставляння штрихкоду під сканер. Квиток зберігайте з собою =)
Також не забувайте, що від тієї ж Вокзальної до платформи йти хвилини 3-4.
Також непоганий варіант - доїхати на швидкісному трамваї, якщо ви живете десь поруч. Всі, хто буде їхати ШТ чи маршрутками з боку Індустріального/Севастопольської - виходять до місця зустрічі самостійно але не пізніше 07.20.
Увага, РОЗКЛАДКА:
1. Внесено зміни в розподіл продуктів на закупівлю, Максу необхідно додатково купити 3 кг. українського та 1 кг. бородинського.
2. Не забувайте придбати виписані вам продукти, Марина - прохання нагадати Сергію про це (бо форум він наче не дуже читає).
3. Термоси беріть вже з чаєм а також кожен бере пусту тару на 3 літри води.
Увага, ФІНАНСИ:
Беріть з собою не менше 300 грн. дрібними купюрами, в принципі розкидати витрати можна буде ще по дорозі туди.
Увага, СПОРЯДЖЕННЯ:
Список групового спорядження, яке кожен бере з собою а також що і як ми завтра будемо передавати один одному викладе Марина. Тільки спробуйте щось провтичити чи залишити вдома =)
Всі, хто має компаси, беріть їх з собою.
Наш бусик чекатиме о 7.20 в районі вул. Ніжинської біля общаги Вані (це караваєві дачі) - оскільки воділа сказав, що братиме по Києву плату за іншим тарифом - вирішили зекономити бабло на катанні.
Конкретне місце зустрічі - перехрестя Лєбєдєва-Кумача та Яблонської.
Найкраще добиралово туди людям з рюкзаком - міською електричкою до станції "Караваєві дачі", електрички 8-го ходитимуть по розкладу вихідного дня (див. графу "щоденно"), тяга з боку Києва-Волинського прибуває о 7.06 (сісти на неї можна лише на Києві-Волинському), з боку Вокзальної - о 7.03. Тому я чекатиму на платформі до 07.07 поки народ вийде з тяг і ломлю з тими хто приїде до Ніжинської.
Ось розклади по годинниковій та проти годинникової стрілок:
http://www.swrailway.gov.ua/timetable/darn1.pdf
http://www.swrailway.gov.ua/timetable/darn2.pdf
Найбільш логічні станції для посадки - Видубичі (6.45) для тих, хто їде зеленою гілкою з Лівого берега і Північна (Вокзальна, 6.58) для тих, хто їде іншими гілками метро. Раптом хтось живе на Відрадному, Березняках, новій Дарниці - тут без коментарів =)
Хто сідатиме в тягу на Вокзальній - вона відправляється від Північних платформ, при цьому вхід на платформу - від переходу до Старовокзальної (кінцева швидкісного трамваю), вам потрібна платформа, ближча до переходу, дальша від метро). Всі запитання з приводу міської тяги можете задавати мені в ПП. Головне - не переплутати напрям і сісти в потрібну тягу. Також не запізнитись, вони ходять чітко по розкладу, похибка - десяток секунд, чекають пасажирів трохи менше хвилини. Квитки продаються в касах на платформі, мають штрих-код та "пікаються" в турнікеті шляхом вставляння штрихкоду під сканер. Квиток зберігайте з собою =)
Також не забувайте, що від тієї ж Вокзальної до платформи йти хвилини 3-4.
Також непоганий варіант - доїхати на швидкісному трамваї, якщо ви живете десь поруч. Всі, хто буде їхати ШТ чи маршрутками з боку Індустріального/Севастопольської - виходять до місця зустрічі самостійно але не пізніше 07.20.
Увага, РОЗКЛАДКА:
1. Внесено зміни в розподіл продуктів на закупівлю, Максу необхідно додатково купити 3 кг. українського та 1 кг. бородинського.
2. Не забувайте придбати виписані вам продукти, Марина - прохання нагадати Сергію про це (бо форум він наче не дуже читає).
3. Термоси беріть вже з чаєм а також кожен бере пусту тару на 3 літри води.
Увага, ФІНАНСИ:
Беріть з собою не менше 300 грн. дрібними купюрами, в принципі розкидати витрати можна буде ще по дорозі туди.
Увага, СПОРЯДЖЕННЯ:
Список групового спорядження, яке кожен бере з собою а також що і як ми завтра будемо передавати один одному викладе Марина. Тільки спробуйте щось провтичити чи залишити вдома =)
Всі, хто має компаси, беріть їх з собою.
Востаннє редагувалось 05 січня 2012, 11:30 користувачем Maidrax, всього редагувалось 2 разів.
Також доповнення по особистому спорядженню:
віддавайте перевагу високому шкіряному або мембранному взуттю без внутрішнього утеплювача, для утеплення - шерстяні шкарпетки. і як вище писала, візміть кілька пар сухих шкарпеток на зміну.
віддавайте перевагу високому шкіряному або мембранному взуттю без внутрішнього утеплювача, для утеплення - шерстяні шкарпетки. і як вище писала, візміть кілька пар сухих шкарпеток на зміну.
Доповнення по особистому спорядженню:
біля водосховища буде вітряно, тому беріть з собою щось для захисту обличчя від обвітрювання: баффки, шарфи і т.і.
біля водосховища буде вітряно, тому беріть з собою щось для захисту обличчя від обвітрювання: баффки, шарфи і т.і.
Хто і що з собою бере 8-го січня зранку:
Вова
- мотузка 50 м
- ЖПС, компас
- групові петлі і карабіни
- тент
Рома
- термоси (1л +0,5 +0,5)
- Вовин казан
Русіч
- один літровий термос (другий термос 06.01. передаш Демосу)
- набір кострового
- намет
- пальник
- лопата
- льодоруб
Демос
- один літровий термос (візьмеш 06.01 у Русіча)
- казан (візьмеш в клубі 06.01)
- два газових балони
- аптечка
Макс
- мотузка 30 м
Ваня
- термос 0,7 л
Марина
- термос 1 л
- групові петлі
- льодоруб
Сірко
- термос 0,5
- намет
- льодоруб
В маршрутці трохи перепакуємось. Пізніше напишу хто, що, і кому віддасть.
Прохання всім відписались, що прочитали, що повинні взяти
Вова
- мотузка 50 м
- ЖПС, компас
- групові петлі і карабіни
- тент
Рома
- термоси (1л +0,5 +0,5)
- Вовин казан
Русіч
- один літровий термос (другий термос 06.01. передаш Демосу)
- набір кострового
- намет
- пальник
- лопата
- льодоруб
Демос
- один літровий термос (візьмеш 06.01 у Русіча)
- казан (візьмеш в клубі 06.01)
- два газових балони
- аптечка
Макс
- мотузка 30 м
Ваня
- термос 0,7 л
Марина
- термос 1 л
- групові петлі
- льодоруб
Сірко
- термос 0,5
- намет
- льодоруб
В маршрутці трохи перепакуємось. Пізніше напишу хто, що, і кому віддасть.
Прохання всім відписались, що прочитали, що повинні взяти
Маршрут пройдено повністю і за планом, за виключенням заходу в Чигирин на годинку (хоча час на це був).
Дякую всім учасникам за веселу атмосферу і стійкість в жопні моменти. Як на мене, то цікаві місця, веселі чуваки і різного роду випробовування сили та духу - це і є три складові туризму, і мені здається що всі вони мали місце.
Подробиці і організаційні висновки напишу потім =)
Я залишився винен бабло Вані, Русічу і Демосу, також по рюкзакам лишилась клубівська споряга, що і як буде розрулюватись теж розпишу тут і по приватам.
Дякую всім учасникам за веселу атмосферу і стійкість в жопні моменти. Як на мене, то цікаві місця, веселі чуваки і різного роду випробовування сили та духу - це і є три складові туризму, і мені здається що всі вони мали місце.
Подробиці і організаційні висновки напишу потім =)
Я залишився винен бабло Вані, Русічу і Демосу, також по рюкзакам лишилась клубівська споряга, що і як буде розрулюватись теж розпишу тут і по приватам.
Опишу своє враження і призиваю інших вчинити так само. Наголошую що чесна і критична думка більш корисна для організатора і інших постійних учасників ніж вигадана історія що все офігєнно, якщо насправді ви так не вважаєте, коротше пишіть свої справжні враження а не тільки позитивні щоб здаватися крутими .
Отже. Транспорт. Не можу оцінити вартість маршрутки, бо не в темі, але вона була комфортна і на таку групу ідеально.
По маршруту.
«Аеродром»… відстій, важко вгадати що там був аеродром. Коротше якщо хтось ще буде туди йти (зважаючи на те, що бажаючих в ПВд було багато і не всі змогли піти цього разу), на аеропорт забийте, цікавого немає нічого крім купи цеглин і асфальту.
Стоянка на ніч біля водосховища. Місце мажорне, високий берег, піщаний пляж, купа дров. Хочеться побувати на такому пляжі влітку, але якщо вода вище, то вона просто з’їсть цей класний пляж, та хоча б дно буде приємне. Тут завісили мотузки. Як для новачків, то гарне для цього місце. Тренувалися вже по темному, але небезпеки або інших напрягів у цьому не було.
Два дні йшов дощ, було трохи неприємно, але особливого дискомфорту я не відчував. Оцінивши погоду я взяв боти які типу не дуже промокають… ну да, всередині вони так і залишились сухими, але понатирав сильно ноги. Зараз у цьому проблеми не буча, але якби ще день ломити то було б фігово, отже рекомендую собі гарно подумати перед вибором ботів.
День другий.
Ранній підйом, в принципі ранній вихід.
АЕС. Сподобалась більше ніж Орбіта. Я б тут міг і більше часу провести, бо крута атмосфера. Хотіли залізти на трубу, але нижня частина драбини обірвана, висить ржавий металевий дріт. Якщо сильно хочеться то з мотузками можна і залізти, але в будь якому випадку це зайняло б багато часу (та і не відомо чи надійна драбина далі). Проте можна без проблем вилізти на дах, що буде видно на фото.
Наступна зупинка Орбіта. В будинку кулінарії, де ми обідали, було ідейно. Універмаг так собі, просторі зали де теж можна було б пообідати, але мені наприклад здалося що там смердить. Дев’ятиповерхівки – об’єкт обов’язковий для відвідування, можна вийти і на кришу, але трохи стрьомно, бо бетон на сходах сиплеться і ми з Ванею бачили дві відламані сходинки (треба було їх сфоткати щоб усі зацінили).
Багато чого ще хотів написати, але задрало.
Провтики незначні були, але їх я вже Вові особисто викажу.
Висновок – ПВД позитивне, кому не сподобалось – той лох
Отже. Транспорт. Не можу оцінити вартість маршрутки, бо не в темі, але вона була комфортна і на таку групу ідеально.
По маршруту.
«Аеродром»… відстій, важко вгадати що там був аеродром. Коротше якщо хтось ще буде туди йти (зважаючи на те, що бажаючих в ПВд було багато і не всі змогли піти цього разу), на аеропорт забийте, цікавого немає нічого крім купи цеглин і асфальту.
Стоянка на ніч біля водосховища. Місце мажорне, високий берег, піщаний пляж, купа дров. Хочеться побувати на такому пляжі влітку, але якщо вода вище, то вона просто з’їсть цей класний пляж, та хоча б дно буде приємне. Тут завісили мотузки. Як для новачків, то гарне для цього місце. Тренувалися вже по темному, але небезпеки або інших напрягів у цьому не було.
Два дні йшов дощ, було трохи неприємно, але особливого дискомфорту я не відчував. Оцінивши погоду я взяв боти які типу не дуже промокають… ну да, всередині вони так і залишились сухими, але понатирав сильно ноги. Зараз у цьому проблеми не буча, але якби ще день ломити то було б фігово, отже рекомендую собі гарно подумати перед вибором ботів.
День другий.
Ранній підйом, в принципі ранній вихід.
АЕС. Сподобалась більше ніж Орбіта. Я б тут міг і більше часу провести, бо крута атмосфера. Хотіли залізти на трубу, але нижня частина драбини обірвана, висить ржавий металевий дріт. Якщо сильно хочеться то з мотузками можна і залізти, але в будь якому випадку це зайняло б багато часу (та і не відомо чи надійна драбина далі). Проте можна без проблем вилізти на дах, що буде видно на фото.
Наступна зупинка Орбіта. В будинку кулінарії, де ми обідали, було ідейно. Універмаг так собі, просторі зали де теж можна було б пообідати, але мені наприклад здалося що там смердить. Дев’ятиповерхівки – об’єкт обов’язковий для відвідування, можна вийти і на кришу, але трохи стрьомно, бо бетон на сходах сиплеться і ми з Ванею бачили дві відламані сходинки (треба було їх сфоткати щоб усі зацінили).
Багато чого ще хотів написати, але задрало.
Провтики незначні були, але їх я вже Вові особисто викажу.
Висновок – ПВД позитивне, кому не сподобалось – той лох
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.
- PT
- Інформаційний наркоман
- Контактна інформація:
Влітку на цих пляжах повна жесть через велику кількість мурах =(
https://picasaweb.google.com/1102651568 ... directlink
пару фоточок з мого тєлєхвончику для затравки: повертаємось до станції від дитсадку, на даху блоку, орбіта і панорамна фотка орбіти.
решту фоточок і враження пізніше напишу.
пару фоточок з мого тєлєхвончику для затравки: повертаємось до станції від дитсадку, на даху блоку, орбіта і панорамна фотка орбіти.
решту фоточок і враження пізніше напишу.
-
- Єсаул
Русичу мурахи пофігу, він вже загартований.PT писав:Влітку на цих пляжах повна жесть через велику кількість мурах =(
Щодо походу, то зі свого боку хотів би відзначити провтик з готелем для водія

Загалом похід сподобався, отримав корисні навички мотузкової техніки (треба більше качатись

Окремо хочеться відзначити унікальну панораму, яка відкривається з даху покинутої багатоповерхівки на навколишній ліс (чекаємо фотографій).
З приводу негативних моментів хочеться відзначити стрьомного дідка з мішком і здоровими кусачками який безперешкодно зміг зайти на перший поверх їдальні, поки ми там обідали, і кудись потім зник

- Stakhov Ivan
- Активний користувач
Погоджуюсь з Русічем щодо аеропорту. Там нічого цікавого.
Щодо тренувань хочу сказати,що місце, як на мене, то дуже фігове.
Мотузка постійно в мокрому піску, прусік заїдає. Як на мене,то не дуже.
Але берег ну дуже афігєнний. Ми ще коли ввечері прийшли, я був вражений. Вдень взагалі дууже гарно. Хочу поїхати туди літом. Але так,якщо вода підніметься,то це вже буде не те.
Було цікаво на АЕС. Було б круто все ж забратись на трубу.
Щодо Орбіти, то я собі уявляв щось масштабніше, ніж пара 9-поверхівок, кулінарія,універмаг і продуктовий склад,в якому ми з Русічом відломали замок і побували всередині
Там були якісь мішки з чимось білим:) Пробувати що то таке я не став))
Дуже цікаво в будівлі кулінарії, особливо коли ми з Русічем залізли на дах і не могли злізти. Ми спустили якісь арматурини, які були схожі на драбину, по ним всі залазили, потім ми довго думали,як злізти і все ж злізли
Дуже прикольно в 9-поверхівках. І було трохи стрьомно перескакувати з одного будинку на інший:)
Коли Вова послав мене на хутір по воду, місцеві сказали, що треба йти по стежці через ліс,там буде кладовище,пройти його і буде хутір. Дойшов я до кладовища,бачу купу машин,потім бачу їде ГАЗ-53,на ньому везуть гроб,починаються якісь церковні співи. Короче попав на похорони. Прийшлось обходити іншою стороною кладовище,трохи заблукав,та все ж знайшов той хутір і криницю.
Для себе я отримав досвід в побудові розкладки
Як на мене цього разу було трохи забагато їжі. Буду працювати над цим.
Щодо транспорту - було дуже комфортно, але дорого.
Одним словом-було класно. Варто піти. Та на перший день треюба маршрт змінити через ліс чи що. Подорогам і полям не дуже цікаво ходити.
Все
Щодо тренувань хочу сказати,що місце, як на мене, то дуже фігове.
Мотузка постійно в мокрому піску, прусік заїдає. Як на мене,то не дуже.
Але берег ну дуже афігєнний. Ми ще коли ввечері прийшли, я був вражений. Вдень взагалі дууже гарно. Хочу поїхати туди літом. Але так,якщо вода підніметься,то це вже буде не те.
Було цікаво на АЕС. Було б круто все ж забратись на трубу.
Щодо Орбіти, то я собі уявляв щось масштабніше, ніж пара 9-поверхівок, кулінарія,універмаг і продуктовий склад,в якому ми з Русічом відломали замок і побували всередині

Дуже цікаво в будівлі кулінарії, особливо коли ми з Русічем залізли на дах і не могли злізти. Ми спустили якісь арматурини, які були схожі на драбину, по ним всі залазили, потім ми довго думали,як злізти і все ж злізли

Дуже прикольно в 9-поверхівках. І було трохи стрьомно перескакувати з одного будинку на інший:)
Коли Вова послав мене на хутір по воду, місцеві сказали, що треба йти по стежці через ліс,там буде кладовище,пройти його і буде хутір. Дойшов я до кладовища,бачу купу машин,потім бачу їде ГАЗ-53,на ньому везуть гроб,починаються якісь церковні співи. Короче попав на похорони. Прийшлось обходити іншою стороною кладовище,трохи заблукав,та все ж знайшов той хутір і криницю.
Для себе я отримав досвід в побудові розкладки

Щодо транспорту - було дуже комфортно, але дорого.
Одним словом-було класно. Варто піти. Та на перший день треюба маршрт змінити через ліс чи що. Подорогам і полям не дуже цікаво ходити.
Все

Востаннє редагувалось 10 січня 2012, 20:20 користувачем Stakhov Ivan, всього редагувалось 1 раз.
Відібрав майже сотню фоток для галереї, ще більше відфільтрувати вже не зміг, і так повторів там практично немає.
Оригінали є в Сергія, думаю якщо його добре попросити - він з вами поділиться (там їх штук 400 чи шось таке).
(ПС: клікаємо на фоточку, потрапляємо в галерею)

Дякую учасникам, що відписались, за відгуки, особливо дякую за критику - провтики дійсно були (значна частина їх як раз і була пов"язана з неходженістю і забитістю регіону, 90% корисної інфи отримувалось з знімків гугл-ерс
)
Тому критика вітається, на днях я планую викласти свої думки і висновки як по цьому ПВД так і по організації ПВД в цілому а також ПВД, спрямованих на популяризацію клубу (для цього хотілось би почитати відгуки Макса, Демоса, Сірка). Також викладу зауваження, що стосуються завгоспа, завспора, завтранса та кострового-котлового.
Власне одна з функцій ПВД в тому і полягає, щоб напрацьовувати досвід недалеко від дому, без ризику і за помірні гроші. Що ж з приводу грошей - вийшло не дуже бюджетно, як я власне і попереджав, опитуючи народ з приводу виду транспорту, який вони хочуть обрати. Приблизно 240 грн. вийшло загальних витрат на бус на людину і 90 грн. розкладка, загалом - 330.
Але якщо врахувати, скільки часу/комфорту ми виграли, мені здається зайве сплачені 80-90 грн. себе цілком виправдовують. Та і група одноголосно висловилась саме за цей варіант =)
Оригінали є в Сергія, думаю якщо його добре попросити - він з вами поділиться (там їх штук 400 чи шось таке).
(ПС: клікаємо на фоточку, потрапляємо в галерею)
Звіт обов"язково буде, тому що в туристичному плані там регіон неходжений. Думаю післязавтра напишу.PT писав:Сподіваюсь буде крутий звіт
Дякую учасникам, що відписались, за відгуки, особливо дякую за критику - провтики дійсно були (значна частина їх як раз і була пов"язана з неходженістю і забитістю регіону, 90% корисної інфи отримувалось з знімків гугл-ерс

Тому критика вітається, на днях я планую викласти свої думки і висновки як по цьому ПВД так і по організації ПВД в цілому а також ПВД, спрямованих на популяризацію клубу (для цього хотілось би почитати відгуки Макса, Демоса, Сірка). Також викладу зауваження, що стосуються завгоспа, завспора, завтранса та кострового-котлового.
Власне одна з функцій ПВД в тому і полягає, щоб напрацьовувати досвід недалеко від дому, без ризику і за помірні гроші. Що ж з приводу грошей - вийшло не дуже бюджетно, як я власне і попереджав, опитуючи народ з приводу виду транспорту, який вони хочуть обрати. Приблизно 240 грн. вийшло загальних витрат на бус на людину і 90 грн. розкладка, загалом - 330.
Але якщо врахувати, скільки часу/комфорту ми виграли, мені здається зайве сплачені 80-90 грн. себе цілком виправдовують. Та і група одноголосно висловилась саме за цей варіант =)