Повідомлення
PT » 10 червня 2012, 12:03
Увага! В перший день пливуть на байдарках :
Петро,Вітя Савицький,Олег Дубовий, Аня Никитина,Русіч,Хорунжий,Mark Dug,Mark Dug+1,Александр Швец,Космик,Женя Шибирин, Олена Паляничка,, Романова Даша,Романова Лєна,Дметрик+1,Аня Матвійчук,Наташа Ковальчук ,pseudochaos,pseudochaos+1, Юрко,Роман Орішко, Ярослав Паламар,Dmytro, Михайло, Ірина Мар'єнко, Дімон Безвербний, Катя, Галина Гурова,Голубец Дарина
В другий день пливуть: Таня Голодна,Петро, Валеріан,Вілена,Саша Борткевич,Хорунжий,Русіч,Єсаул,Льоша Шелудько,Васілій Блаженний, Васілій Блаженний+1, Марина Дубицька,Юля Головченко,Наташа Вовк,Дметрик,Дметрик+1,Макс Брись,Кирило Пішков,Світлана Дем"яненко,Ольга Томченко ,Михайло, Ірина Мар'єнко,Матросяра, Наталка Безвербна,Аня Никитина,,Станиславский Сергей?Вєра Шанцує
Я розкидав людей на байдарки орієнтуючись на багато факторів : наявність досвідчених людей на байдарку, бажання пливсти разом деяких пар, рівномірний розподіл по дням.
Вибачаюсь перед тими кого я перекинув між днями. У випадку спірних ситуації віддавав пріоритет тим хто раніше записався та здав гроші, а також хто чітко заповнив анкету (написав повністю ім'я та прізвище)
Востаннє редагувалось 11 червня 2012, 10:55 користувачем
PT, всього редагувалось 1 раз.