Я вже вдруге у тих місцях і мені вони дуже подобаються, рада що цей тренувальний виїзд був саме там. Чарівні місця і величезні простори і найм"якіший пісочок на Лисій горі. Краса!!! Особливо на каті, коли маєш змогу провести цілий день на воді подалі від берегів. Хоча, Вітьок, ти правий були деякі технічні моменти

Треба спробувати ночівлю на каті якось.
Трохи незвично, але як виявилося дуже класно було сходити такою маленькою групою.
З технічної точки зору звісно на жаль, а от з матрасної - на щастя не було вітру з дощем

але все одно погребли непогано як на мене. Ми з Дашею роздуплилися як вести рівно кат навіть у стані майжесонячногоудару і опіках 1 ступеня за умов психологічного пригноблення від матросів-чоловіків

Тобто фактично на інтуїтивному рівні майже не підключаючи свідомість)))
Відпрацьовувати застрибування на кат сподобалося, дуже рада що спробувала хоча б на спокійній воді. Бо хоч усе і зрозуміло, але з першого разу це виявилося не так просто. Перевертання кату взагалі для мене було дуже корисним. Самій перевернути кат не вийшло - не вистачає чи то ваги, чи то сили. На жаль не спробували перевернути його разом з Дашею. Зацінила переваги шолому на гіркому досвіді його відсутності.
А ще мокрі люди без свідомості - дуже важкі
А з тенту виходить чудовий парус!
І тепер без панамки нікуди!!! В мене ще є лице, бо я відчуваю як воно болить

Дякую команді!
Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!