ЗІ: Вітьок та Аня, викладайте пошвидше свої шедеври

Байда була у справному стані після нашого сплаву. Хто що з нею зробив у клубі чи на Десні я не знаю.PT писав:Шановна команда байдарки "Три Лося" (Вано та Демок) ! Я чекаю вас в турклубі на ремонт каркасу. Могли хоча б сказати про наявні проблеми з шпангоутами та штєвнєм. Варіант звалити на Дністер Валеріана не катить, т.як про це треба було заявляти відразу.
Вано, після вашого сплаву наступний раз байдарка була розпакована на Десні, мною. Так що , як відповідальний за водне спорядження, даю вам на двох час до 14.06 на ремонт шпангоутів (штевень ви все рівно нормально відремонтувати не зможете). Якщо байдарка не буде відремонтована більше водне спорядження я видавати вам не буду.Chogory писав:Байда була у справному стані після нашого сплаву. Хто що з нею зробив у клубі чи на Десні я не знаю.PT писав:Шановна команда байдарки "Три Лося" (Вано та Демок) ! Я чекаю вас в турклубі на ремонт каркасу. Могли хоча б сказати про наявні проблеми з шпангоутами та штєвнєм. Варіант звалити на Дністер Валеріана не катить, т.як про це треба було заявляти відразу.