Однозначно самий феєричний для мене виїзд!!! Я весь час балансувала на межі то азарту, то повного сциканюрства)
Не знаю, чи можливі ще колись такі ж самі емоції або це буває тільки коли вперше самостійно проходиш поріг, та ще й на відносно новому для себе плавзасобі.
Зацінила нарешті щуку, відтягуючи якнайдалі проходження порогу на каяці, хоча він виявився набагато стійкішим і керованішим, ніж здавалось на тренуваннях. І взагалі, думала, якщо не кільнусь одразу ж перед порогом і не позбираю всі перешкоди, буду стрибати від щастя. Але поріг забрав у мене весь мій місячний запас емоцій і мені в результаті захотілося просто піти спати))
Вова з Русічем виглядали мегакруто на каяках! Рома не менш круто, при чому навколо нього постійно кізячились і кілялись різні люди, а йому здавалось, що вони всі "прикалуються"
Даша подолала всі отримані страхи і на другий день сіла таки знову на каяк, не дивлячись на її дуже стрьомний перший оверкіль, в ході якого значний час під водою не відстібалась занадто вузька спідниця, і далі в неї все чудово виходило
Дуже сподобалося проходження Інтегралу на щуці двійці з Матросом! Він мене прокатав по всім жестяковим місцям, які я всіляко уникала, коли плавала сама)
Ну, і мій найкращий з оверкілів - останній, на щуці з Ігорьком. Ми кільнулись в першій же бочці, в щуки трошки розвалилось весло, яке слугувало каркасом і був напівздутий лівий балон. Тому решту порогу я пройшла лежачи на перевернутій щуці і утворюючи їй новий каркас, а Ігорьок керував. Вів себе в цій ситуації дуже грамотно)
На мою думку (людини, яка вперше проходила поріг

) всі молодці. Сірьога підсумував сплав найшикарнішою за два дні пригодою з перерізанням обв"язки на щуці, було за нього стрьомно

.
Дякую Вові за організацію!
Фоток нажаль мало, Паша трошки пофотографував.
891566109471 или страница
http://www.ex.ua/891566109471