Альппідготовка
Re: Альппідготовка
16.11 - буду
Есть:
Система
2 вуси самостраховки
каска
прусик
1 карабин
Нет в наличии:
2-3 карабіни (возможно докуплю)
спусковий пристрій (вісімка, стакан тощо)
жумар чи інший зажим
Есть:
Система
2 вуси самостраховки
каска
прусик
1 карабин
Нет в наличии:
2-3 карабіни (возможно докуплю)
спусковий пристрій (вісімка, стакан тощо)
жумар чи інший зажим
Жизнь не сахар, а смерть нам не чай... © Ю.Шевчук
Есть вопросы? Прочитай в первую очередь ЧаВо (FAQ) турклуба!
Есть вопросы? Прочитай в первую очередь ЧаВо (FAQ) турклуба!
16.11. Хочемо приєднатися я + Марина Пічко, треба жумари.
- Zezenko Taras
- Активний користувач
Господа будущие снежные барсы, вот выложил анонс вашых первых альпсборов 

- Anny
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Дякую за тренування на попередніх вихідних, було цікаво і з такою подачею доволі легко давалося усе. жаль що не мала змоги пробути цілий день - сімейні обставини... в зв"язку з ними ж мене не буде ні сьогодні, ні 16.11 (про що дуже жалію). Вузли повчу сама, ну а далі видно буде 

Голова на плечах, ноги у кросівках. Так йди туди, куди ти хочеш!
Увага!
У вівторок, 19 листопада, відбудеться лекція на тему туристичного спорядження: загального, гірського та альп.
Захід проходитиме у магазині туристичного спорядження «Ель-Капітан» за адресою: вул. Борщагівська, 133 (зупинка «Польова» швидкісного трамвая № 1, 3).
Розказуватиме про залізячки та показуватиме інший наочний матеріал старший консультант «Ель-Капа» – крутий бородатий чувак
з величезним досвідом використання всього цього в гірських походах, альпсходженнях, гірськолижних покатухах і т. д.
Чудова можливість отримати відповіді на запитання, які виникали на тренуванні та поза ним: яке спорядження використовується у нашому виді активності, як його вибрати, хто його виробляє і чому це важливо, на що звернути увагу при купівлі і т. д., і т. п.
Зустрічаємося о 18.45 перед входом до магазину.
Велике прохання: не запізнюватися!!! Без образ, але після початку лекції пускати нікого не будемо
.
Запрошуються всі бажаючі, не лише відвідувачі занять альпгрупи.
Але зважаючи на розмір приміщення, кількість учасників буде обмежена, «за попереднім записом», тому відписуйтесь завчасно у цій темі.
У вівторок, 19 листопада, відбудеться лекція на тему туристичного спорядження: загального, гірського та альп.
Захід проходитиме у магазині туристичного спорядження «Ель-Капітан» за адресою: вул. Борщагівська, 133 (зупинка «Польова» швидкісного трамвая № 1, 3).
Розказуватиме про залізячки та показуватиме інший наочний матеріал старший консультант «Ель-Капа» – крутий бородатий чувак

Чудова можливість отримати відповіді на запитання, які виникали на тренуванні та поза ним: яке спорядження використовується у нашому виді активності, як його вибрати, хто його виробляє і чому це важливо, на що звернути увагу при купівлі і т. д., і т. п.
Зустрічаємося о 18.45 перед входом до магазину.
Велике прохання: не запізнюватися!!! Без образ, але після початку лекції пускати нікого не будемо

Запрошуються всі бажаючі, не лише відвідувачі занять альпгрупи.
Але зважаючи на розмір приміщення, кількість учасників буде обмежена, «за попереднім записом», тому відписуйтесь завчасно у цій темі.
16.11 буду. Потрібно все, крім каски, пруса і 2-х карабінів.
19.11 також буду.
19.11 також буду.
В субботу буду.
Из снаряжения у меня есть только система и 1 прусик.
Из снаряжения у меня есть только система и 1 прусик.
Блін. Хотів вас всіх побачити, потренуватись, а тепер не виходить пприїхатиГригорій писав:16.11. Хочемо приєднатися я + Марина Пічко, треба жумари.

Народ! На тренування в Безрадичах потрібні каски. У крайньому випадку хоча б вело.
Для тих, хто лишається тусити на ніч: централізованої розкладки нема, беріть хавку "на себе і друга"
І з наметами не визначилися. Комусь треба місце?
Для тих, хто лишається тусити на ніч: централізованої розкладки нема, беріть хавку "на себе і друга"

16.11 - буду, спорядження є.
Нагадую, що завтра буде лекція в магазині "Ель-Капітан", присвячена туристичному спорядженню. Зустрічаємося у 18.45, початок о 19.00. Прохання не запізнюватися.
Якщо хтось не встигає, але хоче потрапити на лекцію, пишіть мені в приват.
Якщо хтось не встигає, але хоче потрапити на лекцію, пишіть мені в приват.
- viktor
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Якщо будуть місця, приєднаюсь
Якщо будуть місця? А що, є ліміт по учасникам?viktor писав:Якщо будуть місця, приєднаюсь
Я б можливо теж підійшов, якщо не на довго.
Лучше заслужить почет и не иметь его, нежели иметь его, не заслужив.