Ітак, сплав вважаю вдало завершеним, пройшли небагато, але вдало і круто, усім дякую за участь! За два дні сплава\сходу наш невеличкий флот подолав, на превеликий жаль, лише 4 км 576 метрів цієї річки, вони були шкарні, але постійні обноси, проводки, боброві гатки і нескінченне болото з трясовиною, роблять цю річку майже непрохідною, не стільки стомлюєшлся фізично, скільки морально, оскільки на те, щоб проплисти хоча б пару метрів спокійно, майже і не розраховуєш. Щоб були зрозумілі маштаби сплаву, то найдовше по часу від "обносу до обносу" ми веслували аж 6 хвилин, що вважалося "великою водою"

Сама ж річка шикарна, в кращих традиціях усіх полісських річок. Більш того, скоріш за все її можливо пройти швидко, як помітив Макс, але за тої умови, що буде більша кількість плавзасобів, відповідно вага нашого грузу буде більш рівномірно розподілятися по байдам, і відповідно вже при таких розкладах можна швидше йти\обноситись\проводитись і т.д.., це, я думаю, врахують наступні покоління які захочуть пройти цю річку
P.S. те шо фоткав і знімав я
http://fex.net/696012066923