Карпати 2009 2 к.с.
- mcleonid
- Активний користувач
- Контактна інформація:
Оскільки сьогодні на тренування не може прийти 95% учасників походу в Карпати, то прошу написати коли вам зручніше на цьому тижні потренуватися. Бажано чим швидше, щоб до наступного тренування 10.08 ноги трохи відпочили:). Отже чекаю на пропозиції:)
Життя прекрасне, потрібно лише налаштуватися на сприйняття прекрасного :)
Я только к началу 9-го подрулил, взял старт в сторону моста, никого не встретив добежал до Почтовой и домой. Хотя может и встретил, но с Верой лично не знаком
Мобильный мог всё исправить, но я забыл его)))

Мобильный мог всё исправить, но я забыл его)))
Нет никаких пределов, и нет никаких границ. Идет нормальная вечная жизнь (c) Олег Куваев "Территория"
-
- Chogory
- Активний користувач
- Контактна інформація:
До виїзду в похід залишилось менше тижня. Тому, за найближчі кілька днів треба вирішити усі організаційні питання.
В середу(19.08 ) збираємося у мене на хаті(А.Міцкевича 10, кв. 17 Кар.Дачі) о 18:00(у кого робота, приходьте одразу після, якнайшвидше). Будемо зважувати і фасувати їжу, ділити групове спорядження, вирішувати усі питання. До зустрічі кожному треба:
а)купити і приготувати усю їжу по розкладці, взяти з собою;
б)передати справки(тим хто цього ще не зробив)
в)перевірити наявність у себе усього особистого спорядження
г)взяти з собою командне спорядження, щоб порівняти з іншим і вибрати що будемо брати(намети не брати, вони вже визначені)
д)фінансисту скажати кожномі скільки доздати грошей, щоб усі принесли
В середу(19.08 ) збираємося у мене на хаті(А.Міцкевича 10, кв. 17 Кар.Дачі) о 18:00(у кого робота, приходьте одразу після, якнайшвидше). Будемо зважувати і фасувати їжу, ділити групове спорядження, вирішувати усі питання. До зустрічі кожному треба:
а)купити і приготувати усю їжу по розкладці, взяти з собою;
б)передати справки(тим хто цього ще не зробив)
в)перевірити наявність у себе усього особистого спорядження
г)взяти з собою командне спорядження, щоб порівняти з іншим і вибрати що будемо брати(намети не брати, вони вже визначені)
д)фінансисту скажати кожномі скільки доздати грошей, щоб усі принесли