2010

Повідомлення
Автор
Viola
Активний користувач
Контактна інформація:

#16 Повідомлення Viola » 04 грудня 2009, 02:49

Зображення

Фото учасников
Если бы не было цветов - все бы ходили в серых одеяниях...
__________________Бери от жизни все что можно...
________Кто ХОЧЕТ - ищет возможности,а кто не хочет ищет причины))

hakka
Активний користувач

#17 Повідомлення hakka » 04 грудня 2009, 11:34

Хочу присоединится: Я+1. Но еще думаю, решу до суботы.
Именно)))
А ты только в Феодосии?
Я хочу на НГ с вами, а дальше в формате трипа по Крыму. Билеты купили?

PT
Інформаційний наркоман
Контактна інформація:

#18 Повідомлення PT » 04 грудня 2009, 12:58

Я 90% що поїду в Севастополь на 2 і 3 січня. Щодо Нового Року ще думаю. Віта, який приблизний бюджет святкування?

hakka
Активний користувач

#19 Повідомлення hakka » 04 грудня 2009, 16:59

Хочу забить должность фотографа на 31 и 1 числа

Viola
Активний користувач
Контактна інформація:

#20 Повідомлення Viola » 04 грудня 2009, 17:35

hakka писав:Хочу забить должность фотографа на 31 и 1 числа
забиваем!!!
а что далать в остальные дни ;)?

Viola
Активний користувач
Контактна інформація:

#21 Повідомлення Viola » 04 грудня 2009, 17:44

PT писав:Я 90% що поїду в Севастополь на 2 і 3 січня. Щодо Нового Року ще думаю. Віта, який приблизний бюджет святкування?
Оріентуюсь на минулорічний бюджет 500 грн. Без білетів.

Поздоровляемо!
Нам виділили другий поверх у будинку в Новому Світі! Тепер це перший і другий поверх.
Це оптимально вигідний варіант, і тем паче ми там будемо самі! (Обережно господар через пару будинків)))))
Будинок перед нашим приїздом прогріють, і все зроблять по вищому класу. Сума становить 600 грн.
:roll:
Будинок будемо замовляти завтра. :wink:
Якщо ще хтось думає то я про це повина знати!!!
після понеділка вже буде пізно ще щось думати :)

hakka
Активний користувач

#22 Повідомлення hakka » 04 грудня 2009, 18:31

А в зазначений бюджет 500 грн. що входить?
Я вже взяв квитки (нас двоє), але 2-го вранці мабуть поїду (ще вирішу разом з Петром)

Viola
Активний користувач
Контактна інформація:

#23 Повідомлення Viola » 07 грудня 2009, 14:26

hakka писав:А в зазначений бюджет 500 грн. що входить?
Я вже взяв квитки (нас двоє), але 2-го вранці мабуть поїду (ще вирішу разом з Петром)
ты можешь точно сказать когда ты ночуешь а когда выезжаешь?
Вопросы по финансам к Марине (финансисту)

:)

Уже можно сдавать предварительный сбор на хавку и питье.

Магазины в НОВОМ СВЕТЕ НЕ РАБОТАЮТ!!! К сожеленью, но думаю и к радости - уменьшим бюджет поездки))) хе хе

frei4ik

#24 Повідомлення frei4ik » 08 грудня 2009, 21:20

Viola писав:Уже можно сдавать предварительный сбор на хавку и питье.
кому? когда? сколько? :D
Магазины в НОВОМ СВЕТЕ НЕ РАБОТАЮТ!!! К сожеленью, но думаю и к радости - уменьшим бюджет поездки))) хе хе
Совсем совсем? Наверное к сожалению((

Sanja
Свій в доску

#25 Повідомлення Sanja » 09 грудня 2009, 10:31

Откуда такая инфа?
В прошлом году 4 января, там как минимум работало два продуктовых магазина в центре, и магазин фирменных вин ...

shevarnadze

Шашлик

#26 Повідомлення shevarnadze » 09 грудня 2009, 14:48

Треба булоб уточнити скільки людей буде (я нарахував 20), і скільки чоловік будуть їсти шашлик, може хтось боїться мертвих тваринок? І звідси розрахувати скільки м'яса купувати (я розраховую на 200 грам на людину). Звідси ще вилазять пара питань:
1)Шашлик не являється незалежним блюдом, його треба з чимось їсти, наприклад з салатом (не м'ясним)
2)Дуже наполягаю на тому, що шашлик треба запивати сухим червоним вином навіть тим, хто не п'є алкоголь, тобто треба передбачити N-кількість смачного червоного сухого вина
3)Якщо нас 20 чоловік, то м'яса треба 4-5 кг, і тут проблема - зберігання, в кого є місце в морозильнику відгукніться, будь-ласка, бажано булоб його перевозити замороженим
4)Посуд. Треба уточнити, чи є велика кастрюля такого розміру, щоб туди влізли всі 4-5 кг м'яса, на крайняк дві кастрюлі.
5)Також немаловажливим питанням є присутність шомпурів мангалу і дров.
Хто там має звязок із хазяєвами будинку, уточніть будь-ласка питання з приводу посуду й дров

Viola
Активний користувач
Контактна інформація:

#27 Повідомлення Viola » 09 грудня 2009, 21:57

В пятницю відбудеться зустріч по вирішенню питань та обміну грошима.
у мене на хаті о 19,00.
зустріч також пов`язана
http://forum.gryada.org.ua/viewtopic.php?p=7866#7866
Востаннє редагувалось 10 грудня 2009, 12:55 користувачем Viola, всього редагувалось 1 раз.

frei4ik

#28 Повідомлення frei4ik » 09 грудня 2009, 23:55

shevarnadze писав:І звідси розрахувати скільки м'яса купувати (я розраховую на 200 грам на людину).
В принципе, этого мало. Где-то 3-4 кусочка (в зависимости от размеров и ужарки). По объему как кофейная чашка.
Я всегда беру в расчет 350г. Если это дорого, то заменить вторую половину сардельками, колбасками или курицей (бедрышками).
shevarnadze писав: 3)Якщо нас 20 чоловік, то м'яса треба 4-5 кг, і тут проблема - зберігання, в кого є місце в морозильнику відгукніться, будь-ласка, бажано булоб його перевозити замороженим
Необязательно перевозить замороженным. Есть рецепт закваски на ночь. (+ ко всему добавляется масло немного разогретое предварительно). И как раз когда приедем оно будет готово. На улице холодно, поэтому не должно испортиться.
shevarnadze писав: 4)Посуд. Треба уточнити, чи є велика кастрюля такого розміру, щоб туди влізли всі 4-5 кг м'яса, на крайняк дві кастрюлі.
Для перевозки можно использовать бутли от воды (моршинська, оболонь и тд) в них закладывать порезанное мясо, заливать маринад, запечатывать бутль, а по приезду разрезать. Все чисто и аккуратно и не тяжело.
shevarnadze писав: 5)Також немаловажливим питанням є присутність шомпурів мангалу і дров.
штук десять шампуров должно быть у нас.
Невозможно научить, можно только научиться

[img]http://img.klavogonki.ru/sign/59455.gif[/img]

shevarnadze

#29 Повідомлення shevarnadze » 10 грудня 2009, 01:20

frei4ik писав: В принципе, этого мало. Где-то 3-4 кусочка (в зависимости от размеров и ужарки). По объему как кофейная чашка.
Я всегда беру в расчет 350г. Если это дорого, то заменить вторую половину сардельками, колбасками или курицей (бедрышками).
По-моєму ковбаски бедрьішки, - це щось з іншої опери, я таким не займавсяб, їх краще приготувати окремо. Минулого року 20 чоловік наїлися 5 кілограмами м'яса, яке потім вжарилося (до речі якщо правильно пожарити шашлик, то він не сильно то й вжариться). В кого ще які пропозиції з приводу кількості? Треба вирішити якомога швидше
frei4ik писав: Необязательно перевозить замороженным. Есть рецепт закваски на ночь. (+ ко всему добавляется масло немного разогретое предварительно). И как раз когда приедем оно будет готово. На улице холодно, поэтому не должно испортиться.
Я не хочу купувати м'ясо в останній момент, так як тоді воно буде дорожче, і мені здається, його буде менше на ринку, і воно буде гірше по якості. Пора така, що попит на нього великий.
Квасити шашлик можна й в сміттєвих пакетах, але смачніше, коли в кастрюльці, і не в поїзді, - м'ясо повинно лежати в спокої. І невипробувані рецепти я не взявсяб провіряти на такій кількості м'яса.

А шомпури і дрова не хотілосяб везти з собою, але якщо там нема, тоді треба брати. Наташа уточни, будь-ласка, присутність чи відсутність вище вказаних інгрідієнтів.

ЗІ: В меню шашлик має бути 2-го ввечорі, там наче хтось мав раніше від'їжджати, подумайте ще раз, і скажіть, чи будете ви приймати у часть в поглинанні цієї страви.

Margoshka
Тепло Канарських Островів

#30 Повідомлення Margoshka » 10 грудня 2009, 12:20

В пятницю відбудеться зустріч по вирішенню питань та обміну грошима.
у мене на хаті о 19,00.
Не забудьте з собою взяти грошики - 300грн.!
(финансист:)

Відповісти