Фото учасников
Оріентуюсь на минулорічний бюджет 500 грн. Без білетів.PT писав:Я 90% що поїду в Севастополь на 2 і 3 січня. Щодо Нового Року ще думаю. Віта, який приблизний бюджет святкування?
ты можешь точно сказать когда ты ночуешь а когда выезжаешь?hakka писав:А в зазначений бюджет 500 грн. що входить?
Я вже взяв квитки (нас двоє), але 2-го вранці мабуть поїду (ще вирішу разом з Петром)
В принципе, этого мало. Где-то 3-4 кусочка (в зависимости от размеров и ужарки). По объему как кофейная чашка.shevarnadze писав:І звідси розрахувати скільки м'яса купувати (я розраховую на 200 грам на людину).
Необязательно перевозить замороженным. Есть рецепт закваски на ночь. (+ ко всему добавляется масло немного разогретое предварительно). И как раз когда приедем оно будет готово. На улице холодно, поэтому не должно испортиться.shevarnadze писав: 3)Якщо нас 20 чоловік, то м'яса треба 4-5 кг, і тут проблема - зберігання, в кого є місце в морозильнику відгукніться, будь-ласка, бажано булоб його перевозити замороженим
Для перевозки можно использовать бутли от воды (моршинська, оболонь и тд) в них закладывать порезанное мясо, заливать маринад, запечатывать бутль, а по приезду разрезать. Все чисто и аккуратно и не тяжело.shevarnadze писав: 4)Посуд. Треба уточнити, чи є велика кастрюля такого розміру, щоб туди влізли всі 4-5 кг м'яса, на крайняк дві кастрюлі.
штук десять шампуров должно быть у нас.shevarnadze писав: 5)Також немаловажливим питанням є присутність шомпурів мангалу і дров.
По-моєму ковбаски бедрьішки, - це щось з іншої опери, я таким не займавсяб, їх краще приготувати окремо. Минулого року 20 чоловік наїлися 5 кілограмами м'яса, яке потім вжарилося (до речі якщо правильно пожарити шашлик, то він не сильно то й вжариться). В кого ще які пропозиції з приводу кількості? Треба вирішити якомога швидшеfrei4ik писав: В принципе, этого мало. Где-то 3-4 кусочка (в зависимости от размеров и ужарки). По объему как кофейная чашка.
Я всегда беру в расчет 350г. Если это дорого, то заменить вторую половину сардельками, колбасками или курицей (бедрышками).
Я не хочу купувати м'ясо в останній момент, так як тоді воно буде дорожче, і мені здається, його буде менше на ринку, і воно буде гірше по якості. Пора така, що попит на нього великий.frei4ik писав: Необязательно перевозить замороженным. Есть рецепт закваски на ночь. (+ ко всему добавляется масло немного разогретое предварительно). И как раз когда приедем оно будет готово. На улице холодно, поэтому не должно испортиться.