Народ, 2 березня (в суботу) ми збираємось в приміщенні клубу на 15-00 пограти в мафію і послухати джаз 20х - 30х років, запрошуємо усіх приєднатись. Граємо в мафію до вечора точно, чи лишаємось на ніч поки що не відомо =)
Формат гри буде клубний, пояснювати в деталях його особливості не буду, краще подивіться відео однієї з ігр http://www.youtube.com/watch?v=WQjDYOW8ZXQ
Тим, хто не грав в такому форматі, одразу кажу, що це значно цікавіше, ніж "студентський варіант" мафії з одночасними розмовами і хаотичними голосуваннями, дозволяє аналізувати і додає грі глибини.
Основна проблема - треба 10 гравців, десь 5-6 уже точно є. Записуйтесь, буде прикольно. Якщо матимем недобір по людям - зіграємо в іншу мажорну гру "бенг", якщо матимем перебір - влаштуємо чергу, щоб зіграли всі. Приорітет отримують ті, хто запишеться першим, замінюватись будуть люди, виведені голосувалкою в попередній грі. Максимальна кількість людей, які гарантовано гратимуть (з урахуванням черги) - 15 чоловік.
ПС: З учасників вечора буде зібрано по 10 грн. в фонд приміщення клубу, але це цілком того варте, бо інших приміщень достатнього розміру для комфортної гри я не знаю, альтернатива - проводити ці заходи в генделях, де буде витрачено значно більше грошей.
ППС: Для тих, кому важливо знати, що буде за компанія, приблизний склад учасників:
1. Я
2. Матрос
3. Сірко
4. Люда
5. Рома
6. Іра
7. Вілена
8. Макс
9. Пєтька
10. Саня
11. Юля (буде десь на 18-00)
12. Русіч (приходить на 18-00)